lördag 2 augusti 2008

Nya muminmuggar


Äntligen lite regn!! Får man säga så? Jag tycker i alla fall att det är skönt att vakna med lite svalka i sovrummet, där vi nu under två veckor haft balkongdörren öppen dygnet runt. Vanligtvis har man vaknat genomsvettig och dagarna har fortsatt i samma stil.

Igår kom mina föräldrar hem från semestern och de kom såklart förbi här efter allt resande med husbilen. Med sig hade de en liten "julafton" som de kallade alla presenter. Sigrid fick massor med fina kläder och min kusin hade skickat med en fin muminhaklapp. Jag saknar själv Finland ibland och funderar på att ta ett flyg dit nu under hösten, innan jag får flygförbud p.g.a. graviditeten. Kanske skulle man passa på att ta en vecka uppe i Rovaniemi och släkten medan man kan. Det kommer ju inte att vara så lätt med två barn sedan.

Jag fick som ni ser i alla fall fyra nya muminmuggar till samlingen som just för tillfället består av 14 muggar. Mamma var så snäll och köpte en ny "rakkaus" som på nåt konstigt vis hade försvunnit från samlingen. Jag tror den kom bort i flytten faktiskt. Finfina var de i alla fall och jag får väl ta och inviga de nya med lite kaffe senare.

Nu: Dusch, kläder på och en tripp till A6!

Ha en skööön regnig dag!

7 kommentarer:

dahlarna sa...

Vad kul att få utöka samlingen!!! Tusen tack för din röst om veckans blogg hos Junitjejen! KRAMISAR!

Mari sa...

Så gullig muggar! Flygförbud får man väl ganska sent har jag för mej om. Barnens faster var i Thailand när hon bara hade 8 veckor kvar. Ta du dej en tripp för med två små sen utsätter gärna inte sej själv och dem för en flygtur kanske.
A6 har jag nästan glömt bort vart det ligger. Får skärpa mej lite.

Idag jobb igen i morgon ledig så då kanske det blir en tripp!

Ha en bra dag!

a home far away sa...

Hej första gången här inne och jag måste få säga att jag gillar din blogg! Fina behagliga färger på bloggen själv och intressant innehåll. Jag kommer att komma tillbaka:_

Kram Gunilla i Singapore

lisa sa...

å vilka fina koppar du fick, mumin är så fint :) a6? bor du i jönköping? :)

Ellas Inspiration sa...

Vilka härliga muggar!

Tack för "uppvaktningen" på min dag! Kom gärna och se hur jag spenderade den...

Kram Karin

Livet i byn sa...

Dom är så fina dom Muminmuggarna. Kikade på dom på Fabriksbutiken i torsdags. Som små karameller!

~Livet i byn

Joel Falck sa...

Gå gärna med i facebook-gruppen för muminmuggar! Vi har blivit ganska många som dricker ur muminmugg. Lägg gärna upp lite bilder om du vill :)