onsdag 27 augusti 2008

Hjärtligt halsband


Jag är ägare av ett sånt här litet hjärta från Sufraco. Kommer ganska väl ihåg den där dagen när min gamla chef muttrade nånting om att hon kände tjejen som låg bakom dessa söta halsband. Att hon var så duktig och ville gärna sälja hennes produkter. Så där hängde de på disken, halsbanden i en liten söt ställning och de fanns i flera färger.

"Varsågod, du får välja ett av dem", sa chefen.

Så jag tog ett litet rosa hjärta. Jättefint. Tyvärr har det inte kommit till användning sådär jätte mycket så senaste, men idag är nog en sån dag, då hjärtat ska få följa med mig runt halsen.

Jag har även en del andra söta grejer från Sufraco. Deras lavendelhjärtan doftar gudomligt gott, fortfarande efter flera år.

Så surfade jag in där på den där sidan idag. Och visst har de fina grejer. Gå in o kika själv.
Tvålarna doftar helt ljuvligt och dem har du nog sett förut...
Tyvärr verkar det inte finnas någon lista på återförsäljare, men de finns nog lite varstans i små söta butiker skulle jag tro.

3 kommentarer:

Tjohalia sa...

Vilket fint halsband, vad duktig hon är!

*Svar:* Programmet var en blandning av matlagning och hemma-hos. Tyvärr var det för mycket tävlingsmoment i det hela för att jag skulle tacka ja, men det var smickrande att de hörde av sig. Jag lovar att säga till när programmet börjar sändas! Kram Sandra

Lisa sa...

Jag har ett likadant i roa :) De är så fina!

dahlarna sa...

Vilken snäll chef du har! Blir nyfiken på vart du jobbar? I en affär?

Hoppas att du får en mysig helg! Romantiskt med blommor från mannen! Det skulle jag också vilja ha...fast från MIN man alltså... ;-)

KRAMISAR