tisdag 22 september 2009

Lite tidigt kanske...

www.personligalmanacka.se
... Men jag funderar faktiskt redan på en almanacka till 2010. Jag tycker att dessa med design av IsaForm är fantastiskt fina. Och själva tanken med att man fixar innehållet själv är kanonbra. Kostar en slant, men vilken almanacka gör inte det egentligen. Och man får ju den precis som man själv önskar. Jag har nämnt dessa tidigare, men de är verkligen värda att nämnas igen. Kan ju vara tänkvärt som julklapp om inte annat.

4 kommentarer:

Medea sa...

De almanackorna är superfina. Jag har en sedan i mars iår. Köpte den innan de med olika mönster kom men den är jättefin ändå.
Tack för tipset om kivilyktorna på Cervera. Jag gick till Cervera på Östra Storgatan och där fanns de.
Söta tjejer du har och kul att ha snubblat in på din blogg.

Tack igen!

Dahlarna sa...

Åh det är verkligen superfina! Jag har min andra sådan kalender nu - fast jag har dem läsårsvis på jobbet. Tyvärr hann jag beställa den jag har nu innan Isas mönster fanns. Så nu får jag väl sukta efter dem till nästa kalender. Jag tycker verkligen att det är värt priset. Är supernöjd med min! KRAMAR!

Mari sa...

Inte alls tidigt, fick mail från HM igår om deras vårkatalog eller nåt sån;-) Världen är bra galen.

Läckra de där almanackorna fast jag har en som jag får av jobbet som jag aldrig använder...hur ju internet och mobilen där jag kan kolla mina tider och allt nu, perfekt.

Kramen!!

josse! sa...

nice med en som är lite mer personlig! :D