måndag 12 januari 2009

Lite nya inköp



Igår kom vi hem efter att ha spenderat helgen nere i Gislaved. Vi hann med att träffa vänner och familj och dessutom en runda ute på Hämta i Smålandsstenar. Där inne gick vi och klurade en lång stund på vad vi skulle köpa. Först var vi inne på en större L.O.B-vas men tanken på Sigrids små fingrar på den avskräckte mig något. Man vill ju inte ha en sån i tusen bitar...och inte skadade Sigridfingrar heller.
Så vi köpte bara ett nytt Cult-set. Det fick bli ett fat med oljeflaska, sockerskål, minikruka och en gracilis-värmeljusstake. Senare ska jag såklart köpa nytt från vårens nyheter också, jag MÅSTE bara ha gracilis-manschetterna i rosa. Sen gillar jag ju att det kommer nya läckra färger på diskmedelspumpen också.



Jag har även hunnit med att shoppa nya kuddar från indiska när jag väntade på Emil inne i stan efter mitt sjukhusbesök. Det var visst väldigt bra rea där nu eftersom de hade "ta 2 betalat för 1" på alla reavaror.
(Jag hann med att köpa en klänning i en av stans butiker också, men den visar jag inte nu)

Idag ska jag åka och handla lite mat och nödvändigheter bara. Sigrid sover just nu så jag väntar bara på att hon ska vakna och äta lite innan vi far iväg.

Tänkte att jag likväl kunde visa bilderna på lite av mitt andra "vårpiff" i vardagsrummet. Jag var ju som sagt på ikea förra veckan och handlade lite grann.


Rosa doftljusen passar fint med de vita manschetterna i cultljusstaken


Och även lite rosa doftljus i ikeas ljusstakar från julens sortiment. Dessa reades ut för 9kr och för min del funkar de året om!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så mycket snyggt du har shoppat! Jag som satt här och var sugen på att shoppa, nu gjorde du mig ännu mer sugen. Och precis i just de färgerna som jag vill ha, rosa! Är sugen på att ta in lite rosa nu till våren. Och har precis som du spanat i Gracilis i just rosa. =) Vilken bra smak du har! Ha en bra dag! Kram

Anonym sa...

Åhhh...vad mycket fint du shoppat. Man blir så sugen på vårensfärger nu när man plockat bort julen.

~Livet i byn

Anonym sa...

Wow!! Bra shoppat, är oxå så shopsugen men hittar inget just nu. Ska nog ge mej på rosa oxå, såg att Village hade en massa men blir nog bara kuddar här.....ett par ljus kanske, såg fina på Åhlens. Har en massa Cult i skåpet som bara står, har inte plats för allt, men ett par ljusmanchetter kanske jag kan tränga in.

Tänkte behålla det röda men ack så blev det inte......kuddarna är kvar men inget mer.

Får ju hålla i pengarna nu när ny kamera är inhandlad.

Ljusstakarna från IKEA är ju inget juliga alls, håller med om att de funkar året om, snygga!

Ha en skön kväll och kram!!//Mari

Anonym sa...

Vilka härliga inköp!
Kram Sandra

Anonym sa...

Oj vad mycket fint & bra du har shoppat! :-D!!!!

Hämta-butiken är ju verkligen underbar! De har ju så ofantligt mycket fina saker!!!

Ta hand om dig!!! Bamsekram!