fredag 16 januari 2009

snart så...


...kommer min kusin hit. Vi ska åka och hämta the barnvagn. Ska bli skoj att få hem den. Den andra kommer att hamna på blocket så småningom. Är någon intresserad av en Citycross 08 med tillhörande citykorg går det alltså bra att maila mig om det. Det är väl lite ledsamt att bli av med den gamla vagnen faktiskt. Men what to do, när man snart har två kids som ska åka vagn.

Har fortfarande skötväskedilemma. Har till och med funderat på att köpa ett par fjällräven mini-kånken att ha på var sin sida av vagnen. Får se vad det kan tänkas bli.

För övrigt ser vädret helt fantastiskt ut idag. Jag har vaknat på helt rätt sida och hunnit ta en dusch innan Sigrid vaknade. Även hon verkar vara på gott humör idag. Just nu håller hon på att testa om man kan släppa händerna när man går ut med våran säng. Hon ser nästan ut som en slalomåkare när hon böjer på knäna och gör sig redo för att hamna på rumpan igen.

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna:


Sigrid äter äpple i soffan. Hon ÄLSKAR äpple och blir helt vansinnig om hon ser att jag äter ett utan att dela med mig till henne.


Vi har varit på aurorasamtal och Sigrid kröp runt på golvet som en liten galning.
Och här sitter hon i badrummet som vanligt. Det är nog hennes favoritställe av alla här hemma.Ha en fin dag nu allihopa!5 kommentarer:

Heléne sa...

Den är ju sååå snygg vagnen!! Ser nästan ut som att de inte går att hänga en vanlig skötväska som man brukar, stämmer det?

Sigrid är ju bara för söt! Ha en trevlig helg!
Kram Heléne

jennys hus sa...

vagnen är så läcker!! diggar den skarpt.

Här har man helst inte velat gå ut idag. 26- har vi haft idag....usch, vill ha sommar nu.
Kram/jenny

Livet i byn sa...

Åh herregud!! Snyggaste vagnen Ever eller vad? I den kommer barnen åka kungligt tror jag. Sigrid är som en liten karamell på bilderna :0)

~Livet i byn

dahlarna sa...

Vilken COOL vagn! Det var ju inte superlänge sedan vi fick vårt första barn & då fanns det bara tre (Brio, Emmaljunga & Teutunia)barnvagnsmärken att välja på. Helt otroligt vad marknaden har breddats sedan 2001! Hoppas att ni får en mysig helg! KRAMISAR!

Anonym sa...

Vilken mysig blogg =)
www.mittlillabo.blogg.se