lördag 17 januari 2009

Gokväll


Nu blir det nästan ett nattligt inlägg här eftersom jag precis blivit av med herrarna som suttit i vardagsrummet och druckit öl. Det är alltså Emil som har besök av sina två vänner, varav en av dem tvunget skulle ut på krogen nu. Det blev tyst och lugnt på nollsekund nu när de gick... Så jag sitter här med kaffekoppen bredvid och funderar lite grann.

Kvällen började med att gästerna kom och vi åt trerätters. En god sallad, lax till huvudrätt och kladdkaka till efterrätt. Smarrigt!
Sigrid satt sedan och dansade med till herrarnas musik en stund innan hon fick gå och lägga sig. Hon gillar tydligen Iron maiden.
Efter hennes läggning gjorde jag i ordning ett nytt förlossningsbrev, eftersom jag har en del önskemål och förväntningar angående det. Ett a4 blev det. Kort och ganska så tydligt förklarat att jag är livrädd.

Tänkte att jag skulle få in en liten bild från idag då vi var ute och testade vagnen på bussen. Funkade bra. Så nu behöver jag inte oroa mig för det.
Känner att jag vill sy ett eget vindskydd till vagnen egentligen, men hur jag ska göra det får jag ta mig en funderare på.

Nu ska jag plocka ölflaskor och sedan bädda till våra två gäster. Antar att de stupar direkt när de kommer hem. Förhoppningsvis.

3 kommentarer:

Angelica sa...

fin vagn, söt flicka & grattis till bebis nr 2 :) Vet ni könet? :D

Mari sa...

Snygg vagn, den verkar ju så smidig och det är ju viktigt.

Kram och ha en bra dag!!!

Anonym sa...

Vad fin filten blev till vagnen (för visst var det den som du sydde själv?)! Har hört så mkt bra om vagnen, tror ni kommer bli supernöjda..


Är en trogen läsare som följt din blogg ända sedan du la ut en bild på ditt pimpade snigel-skötbord på familjeliv. Tycker verkligen om blandningen inredning/bebis/inspiration och då är det väl inte så konstigt att du (särskilt inte med tanke på bebis nummer 2 i magen) får en mamma-award av mig. Finns i min blogg (utan några som helst krav att länka tillbaka :)). Kram!

sarisen.blogg.se