lördag 3 januari 2009

Första lördagen för i år

Kollage med fina saker från : www.finnishdesignshop.com , www.danskdesign.nu och www.mimou.se

Jag börjar bli lite less på julpyntet nu. Inte så konstigt kanske. Nu är man sugen på ljust, tulpaner och vår! Och sen är jag väldigt sugen på en vit steltonkanna också.

Igår var vi iväg och kikade på en lägenhet. Som inte passade oss ett dugg. Så den blir det inte. Efter det åkte vi till A6 och gick på ikea innan Emil gick på sitt arbetspass. Vi åt lite och sedan handlade jag lite tyg och julgrejer för 9 kr/styck! Sigrid fick bland annat en ny ljusslinga till sitt rum.
När Emil började jobba strosade jag vidare in på självaste A6. Det var visserligen inte så lätt att strosa där i all rea-hets, det måste varit en av de dagar då det köpcentrat hade som mest med besökare. Jag köpte bara hårfärg och en nagelfil.

När jag kom hem med Sigrid färgade jag håret och väntade på att Emil skulle sluta. När han väl var hemma skulle jag glida fram lite snyggt till soffan med ett glas hemmagjord lightcola, vilket resulterade i att jag smällde foten rätt in i ett av soffans stålben. Så nu har jag typ brutit tån. Ont gör det i alla fall. Har kännt av den hela natten.

Så idag stannar vi inne, Emil med lite feber och jag med bruten tå. Vi får titta ut genom fönstret och se hur snön faller ner över Huskvarna. Sigrid är pigg som vanligt och hittar på nytt bus hela tiden. Nyss gick hon med sin stora lastbil, som om det vore nån gåvagn av nåt slag. Hon är riktigt tålig för hon faller ner i golvet väldigt många gånger på en dag.

Hoppas ni får en mysig dag allihopa!

4 kommentarer:

dahlarna sa...

Vilken otur du har... Hoppas att tån snart blir bra!! Tyvärr är det sådant som kan ta tid... Jag bröt ena "pektån" när jag precis hade fött minsta killen. Kunde inte ens stödja på foten & då kan man ju inte direkt bära en liten nyfödd... Jag håller tummarna för att du får må bra resten av din gaviditet! :-) KRAMISAR!

Tjohalia sa...

Jag skulle inte heller ha något emot att ha vår nu. Aj inte skönt att slå i tån, hoppas den inte är bruten. Kram Sandra

Mari sa...

Så det är inte bara jag som slå mej, drog i lilltån hos en brukare juldagen så den har varit präktigt svullen och blå, sen halkade jag hos min kusin och slog i golvet så låret är väldans blått på utsidan plus en rejäl svullnad.

Var oxå på A6 igår en snabbis efter kl 17. Var på Village, klämde på lite men det blev STOPP.

Såg att Duka hade 30% på termosarna men inte i vitt.

Jobbade nere i Huskvarna igår och visst kom det lite puder under tiden men vill ha mer annars kan det baske mej bli vår direkt.

Har börjat plocka undan julen lite, hade ju inte så mycket framme tack och lov. Får fortsätta med resten i morgon för då jobbar jag dag, börjar 12 nu så det känns inte så himla kul att dra igång nåt större projekt.

Kram på dej och hoppas tåa är bättre idag....

Malin sa...

Ajajaj..stackars tå! Hoppas det blir bättre snart! Kram