tisdag 6 januari 2009

Rosa från ikea


Nästa gång jag åker till Ikea går jag på spaning efter saker i rosa. Helst ska det vara ljusrosa, men jag funderar på att kombinera det med lite mörkare också. Nu är det huvudsakligen vardagsrummet som ska piffas till, men jag har även funderat på att byta ut det som är lila i badrummet till rosa.

Vad jag inte är riktigt hundra på ännu är gardinerna i vardagsrummet. Om jag ska låta dem vita hänga kvar eller om jag ska försöka hitta ljust, ljust rosa längder. Vi får se om det dyker upp nåt lämpligt.

Har du någon särskild färg du är sugen på just nu?3 kommentarer:

Mallas sa...

Hej!

Är lite inne på blått, eller ganska mycket faktiskt. Helst ska det vara turkost. Men vill gärna piffa till det inne i badrummet och än så länge har jag inte kommit någonstans. Rosa är snyggt, limegrönt likaså. Så vi får se hur det slutar när jag funderat färdigt :)

(Är en ny läsare som ramlade in via Dahlarna.)

/Malin

Mari sa...

Jag hade ju tänkt att kvar det röd men det sket sej....åter till svart och vitt...hu, så kul man är då. Men det är väl jag det antar jag i ett nötskal.

Fast kuddar i olika färger fixar jag hur lätt som helst. Nästa iaf.

Rosa är jättemysigt, önskar jag ville ändra mej lite, vet ju hur det gick med det orange som inte blev så mycket av. Skulle kunna tänka mej kuddar i cerice/rosa till rummet. Får väl leta lite tyg idag. Har sett färdiga på IEMS men vilket pris.....gåshud.

Kram och ha en bra dag!!

Anonym sa...

Mirka; Jag kan tänka mig att soffan är väldigt skön. :) Man blir lätt "försoffad" i sådana goa soffor. ;) Samma här. :) Jag gillar med lampan mycket, särskilt i transparant.


Svår fråga du ställer. Jag är sugen på alla färger känns det som. :D


Kram