onsdag 28 januari 2009

En bra dag


Idag har två vänner från skoltiden varit och hälsat på. Så uppskattat! Dessa underbara tjejer hade med sig....öööh.....gröna små saker? Vad kallas de? Gröna fina saker som går att böja och ha under ljus exempelvis. Glad blev jag i alla fall! Tack! Nu ska de får stå framme och glädja mig på köksbordet.

Sen lagade vi god pasta och tjötade massa. Eller det var kanske inte riktigt jag som gjorde den stora insatsen med matlagningen idag. Efteråt blev det fika med kaloririk bulle. Gott! Det var inte helt fel att ha så trevligt idag eftersom jag sovit ganska dåligt i natt och dessutom fått ont. Det börjar kännas som att huvudet på bebisen trycker sig neråt, så kanske är det snart dags. Läste på lite om det och troligtvis är det livmodertappen som håller på att utplånas. Det känns tydligen som rejäla ilningar.
Så nu vore det väl god tid att packa iordning en väska och ladda kameran utifall det snart händer nånting.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hoppas på, att jag får åka in nattetid eller dagtid. Emil jobbar ju på dagen, så då är det bättre om det sker på natten och han är hemma. Men sker det nattetid så ligger Sigrid och sover och det sista jag vill är att krångla med henne. Hon kommer ju troligtvis att få följa med till förlossningen eftersom vi inte har någon som kan ta henne såpass snabbt här i närheten. Hon kommer såklart att bli hämtad på förlossningen så fort det går.

Imorgon ska jag besöka barnmorskan igen. Magmåttet håller sig antagligen stabilt på den övre kurvan som vanligt.

4 kommentarer:

Karin sa...

Precis sådana ilningar har jag med!!! Kan det vara dags redan?

tack för mattipset, den såg jättebra ut.

m a r i a k o d e n sa...

Vad fina gröna grejer ....;)

Åh...det börja närma sig bebisdags för dig......

Lycka till!!

Livet i byn sa...

Vilken fin present!!

Tänk att du snart har två småttningar hemma...härligt :0)

~Livet i byn

k-son sa...

Gröna små saker? Ja vad ska man kalla dem? Söta är de ju i alla fall. Tack för en trevlig dag. Kram