tisdag 20 januari 2009

Gråhårig nästa?


Jag håller nog på att bli gråhårig efter idag. Såååå trött just nu att jag inte orkade annat än att bara sätta mig vid datorn igen.
Sigrid har betett sig som om hon fått en sockerkick och varit vild hela dagen. Så jag tänkte att hon kunde få gå upp till öppna förskolan för att leka av sig lite. Jag stod redo med jackan på mig i hallen när Emil var ute för att hämta ett lås på våran cykel, så att jag kunde använda det till barnvagnen uppe på vårdcentralen. Då upptäckte han att låset var uppsågat och så gott som oanvändbart. Cykeln stod däremot kvar. Han gick vidare till källaren för att hämta lite grejer och upptäckte att vi hade haft inbrott där. Den ordningen vi hade där nere är nu en enda stor röra och vi vet faktiskt inte om vi har blivit av med nånting. Jag har inte ens varit nere och kollat.Så en polisanmälan fick det bli.
Jag gick till öppna förskolan och Sigrid var inte ett dugg lugnare där. Det var i alla fall kul att se att hon hade roligt med de andra barnen. Sen vägrade hon nästan att gå därifrån. Ställde sig upp och bankade på fönsterrutan in till lokalen.
När vi kom hem fick hon sova en stund och sen blev det matdags igen och då vägrade hon halva måltiden och ville helst slänga maten omkring sig. Sen blev hon tydligen lite knasig i magen också, så nu är det en stor laddning tvätt som väntar.
Hon borde sova om sisådär 5 minuter, men verkar inte ett dugg trött.

Ja ja, snart kommer väl Emil hem från jobbet i alla fall. Sådana här dagar längtar man bara efter honom när han jobbar.

Det som fattas nu är väl att vattnet går också.. (ta i trä för tusan)

4 kommentarer:

tinaminastina sa...

Hej!Tack för kommentaren hos mej om ikeagolvet!Tycker det är så snyggt,men har ju inte sett det lagt någonstans.Kan tänka mej att det är snyggt hos din kompis,låter fint med svart kök också!

Ikväll ska vi iallafall till Ikea och kika en gång till....=)

Ha det fint å kram!

tina

emmsan sa...

Hallåj! Låter inte som någon jättebra dag, inbrott låter ju hemskt!!!=/ Hoppas ni får ordning på grejjorna och att det inte fattas något. Ha det bra, kramar emmsan

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Låter lite som en otursdag.. Man blir ju så arg när man läser om sådana saker som inbrott, att folk bara inte kan låta andras saker vara ifred. tycker det är riktigt obehagligt att en främling skulle rota runt bland mina tillhörigheter. Där har ingen annan än jag själv rätt att rota. Fy alltså! Låter som att lilltösen har mycket energi, du får se det som ett gott tecken att hon kommer att hinna med mycket upptåg under sin barndom ;)

Mari sa...

Jäkla vad trist när man inte får ha sina saker ifred......grrrrrrrrr.

Du verkar inte haft en så jättebra dag hoppas du slipper några såna framöver nu.

Kram och må så gott!