måndag 12 januari 2009

På kvällskvisten


Det blev lite inhandling av mat idag. Dessutom fick jag med mig lite rosa tulpaner hem, så nu står de så fint på köksbordet. Ska bara komma på nåt litet att ha i den där lilla Cult-kuben som står tom för tillfället.

Efter handlandet skulle jag steka pannkakor. Men inte hade jag nån bra stekspade till det. En som bara var halvt trasig och en som inte var lämpad just för att vända pannkakorna. Så det slutade med en lite less Mirka. Men pannkakorna blev goda ändå, så recept på Mirkas pannkakor kommer!

Gick in på ikeas hemsida lite och tänkte att det kanske kunde finnas nån skojig nyhet (eller stekspade). Hittade en del smått och gott bland nyheterna. Bland annat dessa två i ett set : ENVIS tårtspade och tårtkniv. Kanske kan det bli dags för sådana nu när det närmar sig födelsedagar och förlossningar. Tårta i någon form lär det ju bli.Bild:www.ikea.se


Resten av kvällen spenderas framför tvn. Jag ska kolla på Lipstick Jungle som börjar idag. Klockan 21.00 på trean för er andra som också är nyfikna på den nya "sex an the city-serien".

Ha en bra kväll!

6 kommentarer:

emmsan sa...

Så mysigt ni har det, älskar dina Cultisar=) Ha det bra, kramar emmsan

Mari sa...

Visst är det svårt att motstå tulpaner nu, synd att de inte står längre.

Jag har tops i min sån, men det går ju inte att ha på köksbordet....du kommer säkert på nåt.

Kram och ha en bra dag!

Heidi sa...

tack så mkt för kommentaren :) Man blir glad bara av att läsa att det finns ngn annan som faktiskt bryr sig om en som man egentligen inte ens känner :) Hoppas iaf allt e bra med er :) Sj mår ja toppen just idag så får hoppas det sitter i sig ett tag till.. har egentligen inget annat att klaga på.. ;) krama o tack igen för de värmande orden =)

Anonym sa...

Mirka; Tack! Nja, det var lite småpilligt att få dit ögonbryn, ögon och mun och armarna var lite kluriga men det var ju första gången jag gjorde en också och med egenritat mönster. Är ju ingen expert precis. :) Den röda Barbapapan är stoppad med saccosäckkulor och den lilla svarta (som jag ska visa upp en annan dag) stoppade jag med vanligt kuddvadd. Att du itne ger dig på att sy en du också! :)

Kram Malin

Anonym sa...

Jag igen. :) Jag har tandpetare i en sån liten Cultkruka :) Annars kan du lägga bitsocker. Sen har Cult Design små konstgjorda söta tulpaner som man kan ha i dom. :) Du kan ju lägga lite godis, fast det får väl inte ligga så länge? ;) Du kommer säker på något!
Kram Malin Inspiation& design

mari sa...

Vaserna stod bakom fotografen så lite blind är du allt, hahaha!

Kram !