söndag 4 januari 2009

Barnvagnsfilt

(nu hamnade bilden uppåner IGEN.)

Våran nya vagn går i svart och rött, så jag ville fixa nånting hemmagjort till den. Så det fick bli en filt som var liiiite större än den som Sigrid har nu. Det mönstrade tyget känner ni säkert igen från ikea och baksidan är mjukt fleecetyg. Kändes bra med en lite kraftigare filt som tål lite vind och blåst (vi bor ju faktiskt i en väldigt blåsig del av Huskvarna). Dessutom skulle den säkert kunna fungera bra som en filt att lägga på golvet när lilla bebisen kommer.

Nehepps, nu är det dags för Sigrid att bada lite. Vi får se om vi får besök av hennes mormor sedan också. Vädret är i alla fall strålande, så jag ska eventuellt ta mig en promenad med Sigrid sedan.

7 kommentarer:

Livet i byn sa...

Vilka mjuk och gosig filt, kommer med säkerhet att bli välanvänd så fin som den verkar.

~Livet i byn

jennys hus sa...

Vilken fin filt du gjort. Kommer nog att passa bra till vagnen:-)
Kram/jenny

Lisas inredningsblogg sa...

Så fin filt, bra med fleece bak ju! Ojdå som ni har haft för er med vinterkräksjuka, värkar och bruten tå... gör ont som f*n att bryta en sån.. och inte gör läkarna ngt åt det heller. gick en sommar o jobbade inom hemvården med bruten stor tå, ingen hit! :P Blev hårfärgen bra? Ha en mysig söndagkväll!

medea sa...

Härlig filt!

m a r i a k o d e n sa...

ååå....nu tog min energi slut.....
;)
ha det bra! Kram!!

Designtjejen sa...

Vilken jätte fin!!!
Kramis

Anonym sa...

Mirka; Jag tror absolut att en gräsgrön lampa vore jättefint! Grönt passar ju så fint tillsammans med tex rosa, turkos mm. :) Se mitt senaste kollage. :)
Du får ge dig ut på loppisar och kolla efter sådana lampor. :) Min hade blarrigt tyg med fransar. :) Har du tänkt dig en varsin hörna till barnen med olika färger eller ha samma i hela rummet? Det är så sött att ha olika färger. Förstår du hur jag menar? :) Typ som jag skrev rosa och turkos. :)

Kram


Vilken fin filt du har gjort! :)