lördag 24 januari 2009

Efter regn kommer solsken..

Bild: www.euroflorist.se

Ok, jag medger att jag hållit mig undan lite grann. Hade ett par ganska dåliga dagar i veckan då all otur tycktes hamna över mig. Ni vet sånt där grått regnmoln just över ens egna huvud medan andra glassar i solsken. Efter att jag skrivit förra inlägget skulle jag ta mig ett varmt bad. Emil satte igång vattnet i badkaret och sedan ropade han efter en stund: Det är ISKALLT! Vill du bada i en isvak??

Suck.... och dagen efter det ska vi inte ens tala om. Kortfattat: Jag fumlade bara runt hemma, åkte ut för att lugna ner mig och Sigrid kom hem med enbart en av sina tossor kvar.

MEN!! Som rubriken lyder: Efter regn kommer solsken.

Vi åkte och kollade på nytt boende i torsdags och vi blev förtjusta och bestämde oss för att tacka ja.
Det är en hyresrätt i en ort utanför Jönköping. Allt stämmer med våra önskemål och vi kan inte bli gladare än såhär. Hyresvärden skulle ha lite visningar efter att vi sett den och han skulle återkomma på måndag. Han ringde redan idag och sa att den var våran om vi ville ha den. Så nu bär det av igen. Snabba ryck blir det också. 1.a april är det tänkt att vi ska flytta in! Och det ska bli SÅÅÅÅÅÅÅ kul!

Dessutom har jag loppisfyndat lite idag så det kommer att komma en bild på mitt nya lilla föremål snart :)

3 kommentarer:

Heléne sa...

Roligt me ny lägenhet!!

dahlarna sa...

Åh vad kul med nytt boende! GRATTIS! Så kul att känna att det helt passar ens önskemål. :-) Går det bra med graviditet & diabetes & lilltjejen (som snart blir storasyster...)? Inte lång tid kvar nu! Kul att se nedräkningen på din blogg! Ta hand om dig! KRAMISAR!!!

Mallas sa...

Vad kul att ni fått tag på en ny lägenhet!

Kram