torsdag 8 januari 2009

Familjecentralen och Ikea
Dagens inköp: ljus och vaser. En stor i rosa och en liten rosa och en liten vit.


Idag började dagen med att hela familjen knallade upp till barnmorskan för att lyssna på hjärtljud och mäta magen. Vägning var det också såklart och jag hade faktiskt gått NER ett kilo...?!
Efter det åkte Emil till jobbet och jag beslutade mig för att stanna kvar och vara en stund på öppna förskolan. Sigrid åt och jag drack några koppar kaffe. Sedan pysslade vi lite och jag började på en "sångpåse" till Sigrid. Jag hann med att trycka bokstäver på tyget påsen skulle göras av, så nästa gång är det bara till att sy ihop den och fylla den med roliga saker att sjunga om.

Sigrid blev lite trött senare vid 14-tiden, eftersom hon inte sovit alls under dagen, så vi gick hem och hon sov i 50 minuter. Efter det blev hon som en helt annan bebis och började skrika konstant. Hjälpte inte med mellanmål och inte heller med att försöka underhålla henne med sång och lek. Så jag fick helt enkelt slänga på henne overallen och sätta henne i vagnen för att gå ut. DET hjälpte tydligen. För då blev hon hur lugn som helst. Så för att fördriva tiden åkte jag till Ikea, trots att jag hellre hade stannat hemma och sovit. Emil jobbade och när jag hittade honom sa han att han skulle sluta lite tidigare idag. Så jag plockade på mig lite ljus och vaser och sen begav vi oss hemåt.

Ikväll har vi ätit lite mat och jag tog ett varmt bad, eftersom foglossningen varit knepig idag. Imorgon ska jag på aurorasamtal och sen bär det av mot Gislaved för att besöka folket där nere. Jag ska komma ihåg att ta med presentkortet vi fick på Hämta i smålandsstenar. Nåt skoj lär man ju säkert hitta där.

4 kommentarer:

Josefin sa...

Åh vad roligt att ni kommer ner till Gislaved.

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Ikea är alltid roligt! Mysigt att göra en sångpåse till henne. Ha en trevlig helg! Kram

jennys hus sa...

Låter kul med en sångpåse:-) Hoppas få se den här på bloggen när den är klar!?
Kram/jenny

Mari sa...

Att gå ut är den bästa medicinen när barn är ledsna konstigt nog men de har väl tråkigt antar jag eftersom de tystnar så fort man kommit ut. Attans har inte kommit till IKEA på evigheter nu....skärpning Mari.
Så nu ska det in lite rosa hos dej, kul.

HÄMTA butiken är inte fy skam, svårt att slita sej därifrån bara.
Brukar ta den hem från Ullared men då brukar plånboken vara rätt tunn så det blir kanske ett lite köp bara eller inget. Hoppas du hittar lite kul.

Ha en bra helg och kram!