onsdag 7 januari 2009

Semla och bodybutter

Bild: www.expressen.se

Idag är jag segare än segast. Vaknade nyss efter att ha somnat i soffan med näsan i Damernas värld. Gick upp tidigt i morse för att gå på föräldrautbildning. Delvis för att förbereda mig och delvis för att komma ut litegrann. Sigrid stannade hemma med Emil till klockan 11 då han kom upp och lämnade av henne innan han åkte till jobbet. Hon höll sig så lugn och snäll under hela filmen som vi fick se.
Fick frågan om hon kröp också och det svarade jag som vanligt nej på. För hittills har hon krupit ett par "steg" och det har varit typ på annandagen senast. Så jag har liksom aldrig trott att hon ska krypa på riktigt. Lite förvånad blev jag dock sedan när jag skulle gå ifrån vårdcentralen och höll på och ta på mig ytterkläderna. DÅ började hon krypa för fullt.
"nu verkar hon ju krypa?!?"

Mitt svar : Tydligen så gör hon det nu.

framsteg för min lilla plutta har det varit idag. Hon är dessutom precis lika trött som jag verkar det som, för hon somnade också under den tiden som jag sov och hon hade nog kunnat sova vidare om jag inte gått in till henne och sagt att vi inte ska sova bort hela dagen.

Nu snart blir det gemensam fika. Hon ska ha lite banan och jag ska äntligen äta årets första semla. Är oerhört sugen på pannkakor och semlor just nu, så jag var bara tvungen att gå in på kondiset på hemvägen och köpa med en semla. Smarrigt ska det bli!
Bild: www.thebodyshop.se

Läste lite om ett nytt bodybutter som finns på BodyShop också. Den här gången är det en blomdoft. Förpackningen är ju så vårig och fin, att jag måste gå in och sniffa på den nästa gång jag passerar en av deras butiker. Moringa heter den. Mitt gamla kroppssmör är för närvarande slut, så nu används apotekets äppel&vanilj bodylotion. Doftar gudomligt och precis som det låter, äppel och vanilj. Fick som jag önskade, en sådan i julklapp!

3 kommentarer:

Livet i byn sa...

Oh vad gott med semlor, jag har inte tjuvätit någon ännu men ska nog göra det så fort jag återfår smaklökarna!!

~Livet i byn

Mari sa...

Semla här med.........fuskar lite idag, fast det är nästan bara det jag gillar i bakverk. Har gjort stan och A6 lite idag men finns inget kul nu, Village håller på att packa upp en massa nytt, får väl hålla mej.

Kram och ha en bra kväll!!

dahlarna sa...

Vad kul att Sigrid kryper! :-) Semlan på bilden ser underbart god ut! En saffranssemla??? Det har jag aldrig smakat... KRAMISAR!!!