onsdag 31 december 2008

Gott nytt år!

Ja en släng vinterkräksjuka var det verkligen. Något som senare även drabbade Emil. Pappa var här och tog hand om Sigrid, men nu kände vi oss i någorlunda skick för att låta honom åka hem och ta hand om min stackars mamma som också blivit sjuk. Våran nyårsafton kommer att spenderas hemma och så lugnt det bara går.

Mina sammandragningar lugnade sig när jag fick lägga mig en lång stund i ett riktigt varmt bad. Men det var intensiva värkar, som påminde mycket om den förra förlossningen(skräck) så jag börjar nog fundera mer på om jag vill snittas nu istället. Dessa sammandragningar jag hade kunde jag knappt hantera i samband med magsjukan, och exakt så kändes det när jag födde Sigrid. Fast den gången kräktes jag inte av magsjuka, utan av smärtan.

Men nu är det i alla fall ett nytt år på gång. Mycket som ska hända även 2009. Första anhalten är väl att kläcka ut lilla bebis som för tillfället känns lika lång om nån basketspelare när han/hon sparkar mot revbenen. Sigrid kommer att lära sig gå innan dess säkert, då hon redan nu blivit hyffsat snabb med att ta sig fram ut med möblerna. Kanske kommer vi att hitta ett större boende också, vem vet.

Hoppas att ni får en fantastiskt rolig,mysig,festlig och härlig kväll! GOTT NYTT ÅR! Vi höres 2009!

5 kommentarer:

Livet i byn sa...

Jag önskar dig ett gott slut på detta gamla året och ett riktigt Gott Nytt År!!

~Livet i byn

Mamma sa...

GOTT NYTT ÅR till er!!!!!!Kramar

Heléne sa...

Gott nytt år!!! Å verkligen inte skoj me vinterkräksjukan... tror de var den ja åkte på innan jul oxå! Krya på dig!
KRAM

Designtjejen sa...

Massa gott nytt år kramar!!! Hoppas att du hade ett jätte bra gott nytt år!!!!!!
Kramis

dahlarna sa...

GOTT NYTT 2009!

Jag hittade en sak & tänkte på dig! Eftersom du samlar på Mumin-muggarna tänkte jag att du kanske tyckte om Mumin. Hittade julgranskulor, pepparkaksformar & en bakform på http://www.kotteshoppen.se/. Klicka på julsaker, så fanns alla saker under den kategorin!

KRAMISAR!