onsdag 17 december 2008

Fyndat burkar

(bilden är ju inte så jättebra som vanligt)

Igår var jag på sjukhuset och träffade dietisten som talade om för mig hur jag ska äta i framtiden. Det verkar helt ok och rimligt faktiskt. Hon förbjöd ingenting men sa att jag skulle tänka till om HUR jag åt sötsaker. Som imorgon när jag ska äta tomtegröt på öppnaförskolan, det är ok om jag tar med mig en grov smörgås och äter den till.

Sen kan jag glädjande meddela att stickandet i fingret inte alls är så farligt som jag befarat. Helt ok och kanske känns det tryggare för mig att göra det själv i hemma miljö. Nålen är så tunn så jag känner mig inte uttömd på blod heller. Så jag börjar nog inse nu att det stora problemet är att jag inte gillar att andra sticker mig, det känns som att jag sitter mitt i en skräckfilm och snart kommer nån och hugger mig. Ibland när jag tänker på det kan jag även dra mig till minnes den gången jag skulle sätta mig på knä på en mönstrad matta och det råkade ligga en radda häftstift till häftpistol just där. Inte kunde jag urskilja dem i mönstret i mattan och det slutade ju med att de satt kvar i knät såklart. Hela raddan. Jag mår illa av att tänka på den händelsen. Detta orsakade jag visserligen helt själv, men det var så plötsligt att jag förmodligen fått men för livet pga det.

Efter sjukhuset åkte jag in till stan och vandrade runt. Hittade dessa burkar på Hemtex. 40 kr betalade jag för alla tre och de hade kostat 149 kr styck innan. Fynd, enligt mig. Inte för att jag riktigt vet vad jag ska ha dem till än.. men för det priset ska man inte lämna kvar dem i affären i alla fall. Sen köpte jag också en annan liten burk, men den ska jag ta o visa vid ett annat tillfälle.

NU: Lunch till Sigrid och senare besök på loppis

3 kommentarer:

Mari sa...

Det var ju det jag sa, du kan äta som nästan som vanligt och stickandet skulle gå bra, trodde givetvis du skulle fixa det.

Snygga burkar, får se om jag tar mej en sväng fast dottern kommer och hämtar bilen snart så det får nog bli imorgon, finns de kvar så finns de.

Ha en mysig dag på öppna förskolan och njut av gröten....

Kram!!1

Mari sa...

Attans det är ju inte öppet där i morgon och på lördag jobbar jag.
Fast jag har 8 st och det räcker iofs.

Att du inte slog till....fast man kan ju inte köpa allt.

Kram och ha en mysig fortsatt kväll!!

m a r i a k o d e n sa...

Men vilket fynd dom där burkarna var!!!
Ha det bra!! Kram!!