lördag 13 december 2008

Våran gran och luciaNu är den pyntad och klar. Igår, samtidigt som vinnaren av idol utsågs hängdes kulorna upp. Silver och vit blev årets färger och jag är nöjd! Sigrid tittade lite fundersamt på granen när hon vaknade, men det dröjer nog inte länge innan hon vill göra sig vän med den. Emil hittade också lite annat julpynt när han var nere i källaren och letade efter ljusslingan till granen. Mina två små tovade tomtar bland annat och dessa fick ta plats i växten som står på tvbänken.

Nu är det lucia också. Hade det gått helt rätt till, skulle jag väl egentligen stått med tända ljus i håret när Emil vaknar. Men jag tror jag skippar det. Sigrid har ju visserligen sin tomteklänning med luva, så den kanske åker på idag:)

9 kommentarer:

emmsan sa...

Så mysigt så mysigt=)Själv var vi uppe klockan 7 och tittade på Lucia på Tv, sen somnade jag i soffan igen!!! Härligt med snö, har ni det me?? Kramar emmsan

MAri sa...

Har totalt glömt bort att det är Lucia idag.....har inte sett någon så långt ögat når.

Mysigt med julgran, saknar det lite men inte barren fast doften.

Kram!

Mamma sa...

Så mysigt med julgran,vi kommer titta på den nästa helg. KRAMAR!!

Tjohalias blogg om inredning sa...

Vad mysigt ni har det hemma och vad fint du har gjort det på bloggen. Kram Sandra

Anonym sa...

Verkligen fint ,man längtar efter "tomten".Kramiz

Anonym sa...

Underbar julgran!!! :) Ser mysigt ut hos er!

Ha en fin tredje advent! Kram Malin

/Inspiration & design

Lisas inredningsblogg sa...

Så mysigt! Jag är också sugen på gran, men känner att vi har förlite plats till det... Hoppas du och bebis mår bra och ja självklart de andra också. Men jag tycker att det låter lite oroväckande med diabetesen! KRAM på dig!

dahlarna sa...

Vad mysigt du har gjort! Mannen köpte vår gran igår, så den ska kläs i veckan som kommer. Hoppas att du får en bra dag! KRAMISAR!!!

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Vad fin gran ni har. har oxå en bas av silver, men sen en del rosa oxå :) Snygga kuddar du visar från rusta, måste nog kila dit. vi har beställt en ny soffa idag. *längtar så* Du hade sååå rätt i butiken juniversum, jag verkligen älskade den! :D Ha det super!