lördag 20 december 2008

Ja den växer ju...


Hahaha, man kan nästan ha lite roligt åt att magen är så stor som den är. Jag pallar inte längre! Ser som sagt ut som att jag skulle fött igår... och det är TVÅ MÅNADER kvar! Ja, det känns som att lillen där inne kittlar med sina tår i halsen på mig snart..

Idag har dessutom foglossningen nått sina toppar. Det här är rena rama mardrömmen för mig som SKA röra på mig p.g.a. diabetesen. Vi får väl se vilken som kommer ta över. Diabetes eller foglossning. Kan ju smått säga att det ser risigt ut på båda fronter. Igår var jag uppe i 11,1 mmol när jag mätte blodsockret.

Nehe, nu ska jag bara vänta på att Emil kommer hem. Senare ska jag kolla på Jul med Ernst. Får man ju inte missa, han är ju en sån glädjespridare:) Går på 4:an kl. 20.00
Har redan tänt lite ljus i vardagsrummet så vi får lite myspys...

6 kommentarer:

Emelie sa...

så fint med gravidmage ju! :) och lilla sigrid är nyfiken. haha.

Mari sa...

Det var en präktig mage....alla är så olika när dom är gravida, rätt kul att se. På mej har det knappt synts att jag varit gravid, hade vanlig kläder hela tiden, skönt fast lite trist. En del blev snopna när jag kom med barnvagn efter jag fött, det var lite kul faktiskt.

Har du inte sånt där bälte man kan ha, foglossningsbälte. Måste vara jobbigt med foglossning och två månader kvar. Fast sen får du en fin belöning.....och Sigrid blir storasyster.

Missade Ernst igår, vet inte riktigt vad jag tittade på. Nollkoll just nu känns det som.

Fast tur att det blir julafton iaf.

Vill ha vår nu, ingen energi alls men det är väl mörkret som gör sitt.

Kram och ha det så gott!!

Anonym sa...

Åh vad avis jag blir! :) Söt mage du har. Vill med ha en bebbsing. :)


Kram Malin Inspiration & design

Livet i byn sa...

OMG!! Det var ingen lite mage det där, man kan ju hoppas att det blir en lätt sluttamp innan förlossningen.

~Livet i byn

Heidi sa...

★°☆ God Jul & Gott Nytt År ☆°★

Anonym sa...

Mirka; Låd/skåpinsatserna fungerade mycket bättre än vad jag trodde. Vi har funderat på dom ett tag men jag tänkte att det skulle försvinna endel yta iom att man sätter in dom. Men det tog inte bort så mycket plats. Gumman som har mycket småsaker passar det utmärkt till. :) Det blir ju mindre damm också. Det är alltid svårare att damma öppna hyllor med småpryls. :) Så jag rekommenderar dom varmt. Det är ju snyggt att ha dom som dom är också utan plast på. Bara vi som ville göra det lite roligare samt att gumman gillar zebramönstrat. :)

Kram Malin