torsdag 18 december 2008

Sigrid kan stå
Igår när Emil skulle kolla till henne på rummet när vi lagt henne för natten, upptäckte han att hon stod upp i sängen. Nu i morse innan vi skulle iväg på julavslutning på öppna förskolan ställde hon sig upp igen, den här gången mot våran säng. Hon är så duktig, våran lilla Sigrid:) Så utvecklingen den går framåt och vi får väl se hur läget är när jag ska föda igen, kanske går den lilla tösabiten då..

Julavslutningen var mysig. Vi sjöng lite och åt lite gröt. De hade ordnat osötad gröt också, vilket var jättebra. Sigrid höll sig vaken under hela förmiddagen och somnade runt halv ett på eftermiddagen. Jag funderar på att försöka styra hennes sovstunder till att hon bara sover en gång under dagen, nu när hon börjat bli lite kinkig på kvällarna vid läggdags.

Det är lite svårt att fånga den lilla damen på bild, eftersom hon inte vill sitta still. Dessutom är kameran inte anpassad för sådana grejer. Kanske borde jag börja lägga in videoklipp istället för då hinner man se vad det är hon gör egentligen. På dessa bilder sitter hon och snurrar runt på golvet med tomteluvan i hand. Varför hon börjat snurra på det viset är ett mysterium, men det ser rätt kul ut i alla fall.

4 kommentarer:

Mamma sa...

Våran lilla älskling har blivit så stor flicka!! Vi kommer på söndag och sover över då hinner vi va lite mer med Sigrid och med er.KRAMAR!!!

Lisas inredningsblogg sa...

Naw så söt hon är! Det blir nog en lycklig storasyster när liten kommer :D KRAM

Linda P sa...

Wow vad skoj!!! Hon e för goer, den tösen.

dahlarna sa...

Vilken otroligt söt liten tjej hon är din Sigrid! De är verkligen såååå spännande med alla framsteg. Jag känner fortfarande det när de gör nya saker för första gånger. Nu är mina lite större än Sigrid (5 & 7 år). Men första simtaget, första ironska kämtet, första fotbollsmatchen / första målet, första teckningen där man vekrligen ser vad detär de itar läsa, skriva... Jag det händer väl olika saker i olika faser som man blir stolt & glad över... Hoppas att jag säger det när de är 15 & 17 också... ;-) GOD JUL! Bamsestora julkramar från mig!