onsdag 3 december 2008

Önskelistan 5


En sak som verkligen är användbar för mig är en sånhär fin termosmugg. Jag gillar den för att den är så snygg och idag när jag satt ute i kylan och väntade hade jag mer än gärna haft en sådan fylld med nåt gott och värmande. Sen vill jag ju helst ha en mugghållare till vagnen också. Jag gillar att vara bekväm av mig.

Sen kanske någon undrar vad jag sysslade med ute i kylan idag. Jag har varit inne på förlossningen. Åkte dit med taxi och beslutade att inte ringa taxi på hemvägen. Allt är bra med mig och bebis. De ville bara kolla läget med mig eftersom jag inte mått bra i natt och under förmiddagen. Detta är troligtvis helt vanlig influensa/magsjuka. Så nu behöver ingen vara orolig för det!

Men jag fryser fortfarande så den där termosmuggen hade varit bra till hands här hemma också:)

Finns att köpa på Åhlens för 75kr. Därifrån är även bilden lånad.

3 kommentarer:

jennys hus sa...

Ja en sån skulle vara perfekt till mig när jag åker till jobbet på mornarna:-)

Vad skönt att allt är bra med bebis och dig. Hoppas du snart är frisk igen.
Kram/jenny

emmsan sa...

Riktigt snygg och till ett bra pris, kanske tomten ser vad du önskar dej!?=) Skönt att höra att allt e ok! Ha det bra, kramar emmsan

dahlarna sa...

Så skönt att höra att allt är bra med dig & bebisen! Hann bli himla orolig när jag läste ditt inlägg, innan jag kom till biten då ni mådde bra... Inte skrämmas så...

Jag har en termosmugg - dock inte så fin som den du visar - en helsvart. Tycker faktiskt att det är lite svårt att drick ur den. Eller också är det så att just min inte är något bra.... KRAMISAR!!!