fredag 5 december 2008

Önskelistan 7

Bild: www.favoritsaker.se


Babellfatet! Jag vill så gärna ha det. Jag fingrar på det varje gång jag är ute på stan. Jag kommer mig aldrig för att köpa det. Varför? Jag vet faktiskt inte. Jag skulle vilja fylla det med frukt, godis, julkulor, kakor, blomster.. ja vad som helst!!! Så en sådan står med på min önskelista!


Annars har dagen spenderats inne i stan hos en vän som lagat god mat. Sedan blev det en vända i butikerna i stan också. Stod en stund och drömde mig bort bland ursnygga klänningar i en butik. Kanske jag någon dag kan ha på mig en sådan igen. Just nu är det ju ganska lönlöst att titta på kläder till sig själv.

Ikväll blir det idol för hela slanten. Emil jobbar fortfarande och kommer hem sent, så det är jag och Sigrid som myser själva ikväll. Vi har dessutom fått en ny spis under tiden jag varit borta idag. Riktigt skönt att få helt nytt sådär. Kanske inte världens snyggaste, men det är ändå VI som inviger helt nya plåtar i den här lägenheten :) och det gillar jag!

Till sist vill jag skänka en tanke till en nära väns familj, som idag förlorade hela sitt hem.
Huset brann ner till grunden och jag är bara glad att alla klarat sig. Det är så otäckt när sådant händer och det är svårt att återställa gamla minnen man haft i huset.

3 kommentarer:

jennys hus sa...

det är så snyggt. har det lilla men det stora vill jag också ha:-)

Usch vad hemskt med branden, stackarna....men det är som du säger ändå tur att ingen kom till skada.
Trevlig helg/jenny

Mari sa...

Så du var på stan igår, jag var där en snabbis innan jag började jobba och tror du inte att Smålandsnnytt var där och jag hamnade i TV, blir solglasögon idag, blääää. Familjen linslus kallar grannen oss nu.
Det var om nybygget på Atollen och att det ska bli småaffärer och lägenheter nu ist. Det gillar jag. Älskar att traska på stan ist för A6

Det vita babelfatet har jag och jag älskar det, har reservfrukt i plast på det när det krisar, nu kör jag bara två våningar för det är så mycket annat framme nu.

Hemska tanke att förlora sitt hem...inget man kan leva sej in i.

Kram och ha en bra dag//Mari

dahlarna sa...

Usch vad otäckt med branden! Hoppas att alla personer klarade sig utan skador!

Du har blivit utmanad!! Ha det bäst! KRAMAR!