måndag 10 november 2008

Va f*n gör de med våran lägenhet?????

Vaknade av ett enormt oljud från grannen. Jaha, nu har de börjat med installationen av bredbandet, tänkte jag. Visste att vi stod på tur sedan, så jag hoppade in i duschen för att hinna vara färdig och påklädd innan de kom. I samma veva som Emil skulle åka iväg kom de. Jag satte mig med en kopp kaffe vid datorn. Förflyttade mig sedan med kaffekoppen till köket för att läsa lite family living. Sigrid på gott humör trots borrandet.
Snubben tittar in i köket och säger: Vi kommer snart tillbaka. Är inte riktigt klara än.
Så gick de.

Och jag gick fram för att kolla på vad det egentligen pysslar med i hörnet i vardagsrummet.
Och kolla här!!!


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De har borrat hål i taket och golvet!!! Och det löper en sladd mellan hålen!!!!!!!!!! Kommer sladden att sitta kvar? Jag vill inte ha en svart jävla sladd mot min vita tapet i hörnet!!!!! Så fult så jag döööööööör!!! Snälla säg att de opererar in den i väggen på nåt vis....?

(med risk för att jag är en dum blondin som inte förstår mig på inkoppling av bredband. Är dessutom väldigt känslig just nu i graviditeten. Skulle nog nästan börja gråta om de inte fixar till det.)


Bäst för dem att de har med en sån där list att täcka över eländet med....

5 kommentarer:

Heléne sa...

Håller me dig om att de inte är vackert me en svart sladd så där! Så får verkligen hoppas att dom sätter en list över den!

Anonym sa...

LUGN,de sätts en list där, så gjorde dem iaf hos oss.

faster josefin sa...

Det går att dölja med en list Mirka! Eller något. Emil kan sånt kan jag lova dig :) kram

Mari sa...

Lugnt och fin, inte bli upprörd förrän du ser slutresultatet, då kan du härja loss. Har varit i lägenhet där du bor och inte såg jag nån svart sladd inte....

Kram!!

DAHLARNA sa...

Så typiskt hantverkare! Hoppas att det löste sig under dagen! :-)

Vi hade en liknande upplevelse när vi nästan gjort klart vårt ena badrum. Golvvärmen skulle kopplas in & elektrikern sätter dit en tjock j...a svart sladd - mot vårt kritvita kakel!!!! Då tjöt jag... ;-) Den är dock döljd av en list nu - men det tog ett tag eftersom vi inte hittade någon som passade den tjocka sladden....

TA HAND OM DIG! KRAMISAR!!!