torsdag 27 november 2008

Tjuvstartar


Ska man orka julpynta ska man börja tidigt. Jag börjar redan ikväll med att ställa fram adventsljusstaken och hänga fram nya kökshanddukar. Dessa handdukar köpte jag i Ullared senast jag var där. Men jag håller mig med ljusstaken i fönstret tills imorn. Grannen har ju visserligen redan slängt upp sin förskräckliga utebelysning som blinkar snabbare än man hinner säga julpynt.

Nu biter någon mig i tån.. så jag får nog avsluta inlägget här.

5 kommentarer:

dahlarna sa...

Så fint! Jag har faktiskt börjat ta fram adventssaker idag också! Varit hemma med sjukt barn & tog då tillfället i akt att börja. Ska ha besök i helgen & då är det ju mysigt om det finns på plats!

KRAMISAR!!!

Mari sa...

Så fint det blev, mitt blir nåt likande. Var på Village i stan, den affären är så mycket bättre tycker jag. Stor och rymlig...och sen hade ändå andra ärenden ner dit.

Hoppas du inte har allt för ont i tån......

Kram!!

jennys hus sa...

Jättefint.
Jag tog också fram julpyntet igår, kunde inte hålla mig;-)
Trevlig helg/jenny

liw sa...

dem stod väl gömda och bara ett paket kvar när jag hittade dem :) men dem fyller ju på hel tiden... så be din mamma kika ordentligt så hittar hon nog dem =)

dahlarna sa...

TACK supersnälla du för att du kollade med Emil! Såklart att han inte ska rycka dem från en kund.. ;-) Eller JO! Skämt åsido - om han hittar några är jag oerhört & evigt tacksam om ni har möjlighet att köpa dem åt mig. Jag betalar in ögonaböj... KRAMISAR

dahlarna@hotmail.com