onsdag 5 november 2008

inte på bättringsvägenSigrid är fortfarande sjuk. Hon har gapat flera nätter i rad men varit hyffsat lugn under dagarna. Gapat är kanske fel ord att använda, då hon igår på morgonen tappade förmågan att skrika helt. Nu gör hon små gälla pip när hon är ledsen. Så pipit har hon gjort den senaste natten. Hon ville inte heller sova i våran säng, så jag fick snällt plocka fram madrass och lägga mig på golvet jämte spjälsängen i hennes rum. Allt detta vid tre-tiden i natt efter att hon ätit en portion gröt.
Eftersom hon inte kan skrika, är det ju lite svårt att höra om hon vaknar om man inte ligger i närheten.
Igår var jag på BVC med henne och blev rekommenderad att prova med ipren. Idag ringde jag barnmottagningen i Huskvarna och där sa de att jag får komma in i morgon. Hon andas ju så tydligen är det ok att stanna hemma så länge. Men det är icke en lätt uppgift för en gravid kvinna att sitta med en 10 kilo tung, hes, pipande och viftande bebis i famnen. Min rygg går väl av snart skulle jag gissa på.

Men lite cupcakes med daim och kolafrosting har jag minsann hunnit med. Receptet är taget från en bok jag hittade hemma. Ganska värdelöst recept, så jag lägger inte upp det här. Var tvungen att göra nåt av daimen Emil köpte. Hade med sig tre överdrivet stora påsar häromdagen.

2 kommentarer:

Mari sa...

Det var envis baskelusk hon fått.
Hoppas ni får bra och proffsig hjälp i morgon!
Man måste vara frisk för att orka vara sjuk brukar en del säga när de får kämpa för rätt vård....

Kram!

mamma till 2busfrön sa...

men men de va som attan att hon inte vill friskna till...
hoppas att de snart ger med sig. det tar så mycket på ens krafter. de va inte länge sen barnen va sjuka här o va man fick sova då!!!! NÄÄÄ knappast.
han en känsla att embla e på väg o bli sjuk igen. suck... se om vi kan ses nån dag framöver.
kram o krya på sig lilla tösabit.. *blink*