lördag 8 november 2008

Loppisbesök

15 kr för båda ljushållarna och 10kr för boken


I förmiddags satte jag Sigrid i vagnen och promenerade ner till loppisen, som alltid håller lördagsöppet. Idag var det rysligt mycke folk där, antagligen för att de plockat fram alla julsaker. Jag hittade egentligen inte så mycket idag heller. Det blev en hög med tidningar, två ljushållare och en bok till Sigrid (eller barnen kanske man ska säga nu?).

Måste kanske medge att det sved lite när jag såg en tidningshållare i plexi stå och vänta i ett hörn. Tyvärr hade kvinnan som stod jämte redan fyndat den. Jag som så gärna hade velat ha den... Men nya chanser och nya fynd kommer ju alltid när man ränner på loppis.

Igår lagade jag och Emil god mat. Vi gjorde egen klyftpotatis och egna köttfärsbiffar. Hur gott som helst!! Emil piffade lite omedvetet till fruktskålen också. Han slängde i vad som inhandlats lite nonchalant sådär, och nån chilifrukt i också. Skålen kunde likagärna fått vara med i nån mat-tidning. Den var så fin så jag var tvungen att ta kort på den. Men korten som togs igår har försvunnit?? Why? Känns ju lite synd eftersom jag tod lite kul bilder på Sigrid också.


Jaja här är i alla fall fruktskålen utan att Emil varit framme med sina magiska händer. Det är ju faktiskt roligare att läsa blogginlägg med bilder. Don't you think?
Hoppas ni har en fin lördag. Själv ska jag byta sängkläder och laga lax och pastasallad!

6 kommentarer:

dahlarna sa...

Hej!
Kollade tyvärr inte vad den höga prinsesskrukan kostade. Jag köpte en mellanvariant, en större variant av min kostade 129 kr (tror jag att det var...). Så jag kan tänka mig att den höga kostade kring det! Min kostade 79.90. Jag har inga prinsessor hemma (förutom mig då!!!), men jag tycker att det är sååå fina! Jag ska köpa de höga till MIG! :-) KRAMISAR!

Mari sa...

Så du har varit på lite loppis idag, själv blev det IKEA besök för att köpa lite ljus, har nog aldrig varit där utan att komma ut med en bunt ljus fast det går ju åt i mörket nu.

Kul med en Barbabok gillar dom skarpt!

Fina ljusen blev, enkelt o stilrent!

Kram och ha en bra lördagkväll!!

emmsan sa...

Låter som om ni hade en mysig kväll=) Konstigt det där med bilderna, hoppas de kommer fram!? Ha det bra, kram emmsan

Malin sa...

Vilka fina ljuslyktor du hittade! Verkligen ett fynd! Kram och ha en trevlig kväll.

Heléne sa...

Svar: Tänkte inte ens att de kan vara tänder på g igen... men tack för tipset me ipren! Ska provas om hon fortsätter vara gnällig... men peppar peppar än så länge sussar hon sött i sin säng :)
KRAM

Heléne sa...

Kom ju på att du skrev om nattamningen... hur länge ammade du på natten?? Funderar på om de kanske börjar vara läge å sluta me de... men vet bara inte riktigt hur! Måste nog läsa på om de lite...