onsdag 19 november 2008

Önskelistan 4


Bild: www.tretti.se


Just i skrivande stund önskar jag mig mest av allt en Ergorapido från Electrolux. Mitt liv skulle bli enklare. Jag skulle bli gladare. Allt skulle vara fantastiskt. För jag orkar bara inte dra fram den stora dammsugaren varje gång det ligger smörgåsrån på golvet. Överallt. Även i sovrummet.

(ni skulle sett när jag låg på golvet nyss och plockade smulor med fingrarna, en gravid valross med försämrad rörelseförmåga)


Det som är så finessigt med den här manicken är att den faktiskt kan tillåtas stå framme. Man behöver inte stuva undan den här snyggingen längst in i garderoben. Sen har den en handdammsugare också som man kan ta loss. För antagligen hamnar även smörgåsrånen på bordet ibland. Besparing av Mirkas rygg och tålamod är vad det är!

Den finns att köpa på tretti.se. Tror nog att det är billigast därifrån då den kostar 1125kr med frakt och allt.

5 kommentarer:

Malin sa...

Mirka; Det var bra det du nämnde. Ska ha det i åtanke. :) Tack! Jag har två alternativ på vart den kan stå om vi slår till. Ska bara fortsätta överlägga med karlsloken. ;)

medea sa...

En sådan skulle inte sitta helt fel. Känner igen det där med smörgåsrånen, överallt. På golvet, bordet, i sängen, i badrummet, på ungen...

Mari sa...

Vill oxå ha en sån fast jag har ju inga småbarn men ett jäkla långt hår som lämnar visitkort jämt efter sej.....kanske skulle jag önska en sån ist. för presentkort.

Kram!!

Anonym sa...

Mirka; Tusen tack för tipset! Jag ska försöka genomföra det men vet inte precis när. Den där tavlan blir ju kalasfin. Lustigt att det var just den för jag tänkte på just den bilden först. Gillar ju Ikeas Pjätterydtavla och var inne på att köpa den men tyckte den var för dyr.

Blir inte du också sugen på att måla? Du kan ju ta en bild på lilltjejen och photoshoppa, sen måla. :)

Kram

Mrs. b sa...

Vi har den, fast bara den lilla! Används rätt ofta, t.ex. i hallen där barnen går in med sandiga skor...

Svar: Men om du vill börja virka - kör igång med mormorsrutor! Jag tyckte det inte var så svårt faktiskt!