söndag 30 november 2008

1:a advent, v.28 och 90 dagar kvar


Nu är det äntligen 1:a advent. Jag tände genast första adventsljuset när jag vaknade och det brinner så fint än. Jag har precis lagt Sigrid för att sova en stund och har dessutom gjort mig i ordning för att ge mig ut på julskyltning senare.

Och förutom att det är advent idag, så har jag 90 dagar kvar av graviditeten och går idag in i v.28. Jag är inte lika pigg längre. Jag är absolut inte lika rörlig längre. Nu har jag såååååååå mycket foglossning att jag överväger att få akupunktur. Nån som provat det mot foglossning?
Något av de jobbigaste momenten är faktiskt att ställa sig på bussen, för jag klarar inte av att stå upp när bussen kör. Det gör sjukligt ont och har resulterat i att när jag kommit hem och stängt dörren bakom mig har jag börjat gråta av smärta.
Jag är livrädd för nålar och stick, så det där med akupunktur är verkligen sista utvägen, men kanske är det värt det nu när det är som det är.
Annars lever bebisen på rätt bra där inne. Är rätt övertygad om att det kommer en liten pojk den här gången. Tjejer är nog inte så våldsamma har jag fått för mig.

Hoppas i alla fall att alla ni har en mysig första advent. Jag ska i alla fall dricka glögg och äta pepparkakor!

5 kommentarer:

Mamma sa...

Ha det så bra 1:ta advent dag!!!! KRAMAR!!!

Mari sa...

Akupunktur är jättebra och gör inte alls speciellt ont, fick det för min armbåge och axel och det funkade. Värt att testa.

Det närmar sej allt med stormsteg....

Ska oxå på julskyltning i skitvädret!!

Kram!

Lisas inredningsblogg sa...

Så söt adventljusstake! Myyyysigt!
Usch det låter riktigt jobbigt med så mkt foglossning! Jag har heller aldrig gillat nålar och blod men var ändå blodgivare innan. Det är bara att bita ihopa och hoppas att det blir bättre...tror ju inte att det blir sämre av att du får akupunktur. :D
KRAM på dig!!

Ellas Inspiration sa...

Men så mysigt att gå i väntas tider! Inte bara på jul...

Får kika runt och se vad som har hänt sen sist. Veckorna räcker ju aldrig till att hälsa på...

Ha det så gott!

Kram Karin

jennys hus sa...

Vad jobbigt med foglossningen. Har hört mycket gott om akupunktur så det kanske lindrar.Hoppas verkligen det blir bättre för dig.
Kram/jenny