onsdag 12 november 2008

Idag har jag varit modig


Nu är jag hemkommen från mvc. Idag var det dags för vägning, magmått och hjärtljud. Och BLODGRUPPERING!!!

Magmåttet var inte så stort som jag trodde. Jag hade beräknat 3 cm fel när jag mätte här hemma. Men jag ligger trots det på översta kurvan. Så liten mage är det ju ändå inte. Hjärtljuden på 154 och min egen vikt tänker jag inte tala om här... eller jag kan säga att jag har gått upp 5 kg hittills.

Sen var det sticken i fingret. Först ett för att kolla mina blodvärden(dags att börja äta järntabletter igen) sedan ett på lab för blodgruppering. Som vanligt tog jag detta i fingret, då det absolut inte går att sticka i armen. Höll på att svimma, men det gick bra när jag låg kvar en stund och drack vatten. Så idag är jag minsann värd nåt extra tycker jag. Kanske ska jag skala lite räkor och gotta mig senare.

7 kommentarer:

emmsan sa...

Du har verkligen varit modig, räkor tycker jag låter som en bra ide=) Ha det bra, kram emmsan

mamma russin sa...

hej hej...:)
vilken söt tjej du har, hur gammal är hon?? jag har också en liten tös... men nästa lika mycket hår ...ett litet hår troll:)
kram

heidi sa...

Tack för kommentaren :) Ja pappan är nästan mer delaktig om man kan säga så, han vill shoppa bebissaker redan nu o han kollar o så.. o allt sånt som har med barn o göra. han längtar så :)) Bara det känns underbart :) Ne nu ska ja lägga mig o vila lite.. trött o molande värk i magen :/

heidi sa...

det e ju det, så då kan man gå o ha ont hela tiden :) Vårt mirakel är äntligen på väg :))

Sandra / Vit design sa...

Åh vad söt lilla Sigrid är!
Svar: Tack att du håller tummarna. Vi får veta i slutet av nästa vecka om han fick jobbet.
Kram Sandra

mamma russin sa...

hallå igen..:)
vårat lilla hårtroll fyller 5 månader idag.. jippi.. sedan har jag två tonåringar med, 15½ och 14 år..:) så stina är en liten sladdis.. det är ruskigt hur snabbt tiden går, jag hinner inte med.. tyckte nyss jag var gravid.. men det längtar jag inte tillbaka till, mådde inte bra då.. mår du bra i din graviditet??
kramar

Lisa sa...

Det är läskigt med stick i fingret! jag fick ta en massa sprutor som liten och hade inga problem med det förrens nu. Nu svimmar jag nästan jag med! :)