söndag 2 november 2008

Sjukling och lite nytt i sovrummet


Sigrid är sjuk. För första gången åkte jag till akuten med henne igår, då jag tyckte att hon betedde sig väldigt underligt. Det är liksom inte så likt henne att somna med huvudet rätt ner i tallriken med leverpastejsmörgås. På sjukhuset konstaterades en helt vanlig influensa, lite långvarig sådan, eftersom hon nu under nästan två veckor varit riktigt snorig. Feber har hon inte haft tidigare men igår var hon uppe i 39,9. Och nu under natten med all sannolikhet över 40, eftersom hon var helt borta och yrade. Gav henne alvedon direkt utan att tempa, kände väl att det inte fanns nån onödig tid att spilla när hon var glödhet och tom i blicken. Nu på morgonen har hon däremot piggnat till ganska bra. Fast hon somnade stående i gåstolen innan.

Hon har för det mesta varit tillåten att leka med vad hon vill de senaste dagarna när hon varit så dålig. Har liksom inte viljat ta ifrån henne aftonbladets klick-bilaga som hon tuggade på på bussen, och heller inte decilitermåttsatsen som hon tryckte ner bakom elementet i sovrummmet. Hon får leka så gott hon orkar, med vad hon vill nu helt enkelt. Även om det innebär snoriga mobiltelefoner och sönderrivna tidningar.Emil köpte med sig ljusstakarna som var så billiga på ikea nu. 29 kr för de lite lägre i skimmer-serien. Erbjudandet gällde nog tills idag, så de som inte hunnit fynda får väl rusa till ikea i sista sekund idag. Jag placerade så länge våra nya ljusstakar på huvudgaveln i sovrummet. Hade ju två högre varianter sedan tidigare, så en av dem fick även vara med den här gången. Men det blir nog nåt annat piffigt av dessa ljusstakar till jul.

Ha en trevlig söndag, nu ska jag till affären och köpa juice till en trött liten tjej!

6 kommentarer:

emmsan sa...

Stackars liten, inte lätt att vara sjuk=/Tur att hon har en så förstående moder;) Vad fint det blev i sovrummet, ser mysigt ut med ljusstakarna där=) Ha en fortsatt trevlig Söndag & hoppas Sigrid kryar på sej, kramar emmsan

mamma sa...

Hoppas våran lilla älskling krya på sej snart. Morfar kommer och hälsa på tisdag. MASSA KRAMAR!!!!!

Rosa Hemmet sa...

Dom är snygga och vilket vrakpris dessutom! De passade verkligen superbra där. Kul med fynd, tyvärr har jag 14 mil till närmaste IKEA och det kändes lite väl. bensinpengarna gör det nog inte till någon rea ;)

Lisas inredningsblogg sa...

Naw stackars liten! Jobbigt att va sjuk! Hur mår du? Tungt i magen?
Så fina ljusstakar! Blir snyggt nu i höst och vintermörkret! KRAM på dig!

Tjohalias blogg om inredning sa...

Nå stackarn, jag hoppas att hon kryar på sig!
Kram Sandra

m a r i a k o d e n sa...

Men vilken sötis.....Hoppas hon kryar på sig!
Kram på er!