måndag 17 november 2008

Fina små saker...


Det är rea hos ljuva ting såg jag. Faaaaarligt, faaaarligt! Jag är läskigt nära att klicka hem något.
Som dessa skålar från Presentverkstan i Gislaved. Så fina de hade varit till julen och de kostar ju bra 59kr...
Finns inte så många kvar, det är väl lika bra ni går in där och klickar hem dem innan jag gör det.

Fast jag kommer ju ifrån Gislaved, så jag borde ju faktiskt kunna köpa en skål när jag väl är där nästa gång.. så slipper jag frakten..

11 kommentarer:

Livet i byn sa...

Jag håller med, de var läskigt fina skålar :0)

~Livet i byn

Designtjejen sa...

Åh vad fina och åhhh vad jag är förtjust i dina prickar!!!! Så underbara!!! Jätte fin design! Kan liksom inte helt få nog av den.. tihi!

Jaa.. det är faktiskt som lite av en dröm att vara i NY.. eller som i en film. Jag fattar det knappt heller förrän jag är hemma.. hahha.. så dumt egentligen! Men det är liksom så verkligt helt plötsligt. Igår när jag satt och såg en film så kände jag faktiskt igen mig.. kändes ju så knepigt!! Tihi..
Kramis

dahlarna sa...

Men hallå! Jag har ju sagt åt mig själv att inte handla mer just nu & så visar du dessa gudomligt fina skålar.... Jag smälte direkt! Måste in & kolla om de har några kvar!

SUPERLÄCKER design & jättecool header!!! Vad duktig du är!!!

Svar angående vårt resande: Jag har mest rest innan barnen, men mannen & jag har även gjort några korta resor sedan barnen föddes. Skönt att bara få rå om varandra ibland & få prata till punkt... ;-) Barnen har varit med till Korsika, Lanzarote, Danmark & så åker vi till Trysil i Norge varje jul... Jag kan verkligen varmt rekommendera både Korsika (Ile Rousse) & Lanzarote (Playa Blanca) med små barn. Vi var helnöjda!

KRAMISAR!!!

medea sa...

Supersöta!!

Mela sa...

Hittade hit via fl, trevlig blogg! Fina saker från ljuvating, har själv beställt därifrån men maken får väl dåndimpen om det kommer hem fler paket den här månaden ;)

Annars läste att jag att ni funderar på en P&T. Vi har den vagnen, dock inte vibe. Men jag måste säga att jag är jättenöjd med den. Har provat andras breda vagnar, men dom är verkligen hemska! Har haft vagnen sen juli och får än idag positiva kommentarer om vagnen så fort jag är ute med den :) Alla tycker den ser så praktisk och smidig ut, och det är den. Visst har den sina brister, som att den inte har någon suflett där bak, men jag tycker ändå det positiva överväger det negativa.

Oj, vilket lång inlägg men ja..jag är nöjd med P&T vagnen! :)

Mari sa...

Otroligt söta men här blir det inget "klick" har skålar så det räcker men alltid kul att se nåt nytt!!

Kram!!

mela sa...

Tack :)

Jag har haft både knorr och emmaljunga scooter. Men så fort jag fick veta att vi vänta nr 2 ville jag ha en p&t så det är enda syskonvagnen vi haft.

Jag köpte till två väskor, som hör till vagnen att hänga på sidan. (använder dock bara den ena)

Vet inte hur mkt man får lasta där nere men jag lastar fullt ibland. Lite svårt när ena sitter där bak, spec om engla-li ska sitta blir det fort trångt för benen. Men annars lastar jag så mycket som får plats ;)

Karin sa...

Ibland har jag mer ork och ibland mindre men nu är jag i en bättre period men jag vet att det snart vänder. Hur mår du?

mela sa...

Ja det måste jag säga att jag var besviken över, nu när jag tänker efter och minns. Första gången vi var ut med vagnen efter att maja fötts sa jag till maken att jag säljer den. Det var svårt att få upp och sätta ner bebisen i liften. Och det som du säger att man inte såg bebisen på samma sätt. + att man var så stolt över att man hade två barn men folk SÅG ju inte att man hade det ;) hehe.

Så ja, jag tycker nog att den var riktigt usel när barnet var nyfött. Då tänker jag på just det att det var svårt att få upp och sätta ner barnet. maja ville upp i famnen ofta när man gick på stan och det var krångligt.

Men SEN är den super..hade förträngt det andra ;)

Men trots det skulle jag nog välja den vagnen igen över en dubbelvagn (bredlast)

Malin sa...

Vad söta skålar! Svar: hehe ja jag ska vila handen nu:P Kram

Therese sa...

Jättefin blogg!

Och superfina skålar du har hittat!

Kika gärna in i min blogg med :)

Jag lottar ut en bebisbok som kanske skulle passa dig? :)