torsdag 6 november 2008

Hokuspokus
Jag tror att jag glömt visa hur hokuspokus-stolen blev när den fick nytt tyg. Så jag fotade den nu och tänkte att det kunde vara kul att visa, för det var ju inte särskilt svårt att klä om den. Inte för att jag själv ska ta åt mig äran av arbetet, då det egentligen var min duktiga mamma som gjorde jobbet.

Hade gärna målat om stolen vit men jag är osäker på om det går att göra det. Stolen är ju i plast. Men den duger bra som den är också. Tyget är vaxduk som jag hittade i stuvbitslådan på Åhlens.


(eller har jag gjort ett inlägg om det här innan? nu börjar jag känna mig smått senil..)

5 kommentarer:

Mari sa...

Nopp! Du har inte visat den förrut.
Jovisst ska jag fota dotterns lägenhet och det snart, blir nog nästa vecka...tiden vet du räcker inte till riktigt ibland.

Bry dej inte om att försöka måla stolen för det skulle vara trist om den blev förstörd, fyller sin funktion och det är ju huvudsaken.

Kram!!

jennys hus sa...

Åh vad fin den blev.vaxduken var jätteläcker:-)

Svar: har satt dit såna här ljuskoppar på ljusstaken.
Trevlig helg/jenny

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Så fin den blev! Jag har inte sett den här tidigare i alla fall. Ha en trevlig helg! Kram

Livet i byn sa...

Vad häftig stolen blev, mycket roligare än orginalet.

~Livet i byn

Anonym sa...

SÅ tuff barnstolen blev!! En sådan hade jag med till mina, och två andra. :D Bytte lite. Den är så rolig för att man kan gunga i den. :)

Puppyn är inte tung, rätt lätt faktiskt. :) Är så glad i den. Rekommenderar den. Finns ju i fler storlekar med. Grön å orange är läckert på den med men eftersom den e så dyr så tog jag ett säkert kort i stället. :9

Ha en fin kväll! Kram Malin