tisdag 25 november 2008

Lussebullar


bild: www.bombadill.se


Idag SKA jag ta mig ner till centrum och handla. Saffran står på inköpslistan eftersom jag tänkt att jag ska baka lussebullar nu i veckan. Kusin kommer ju och hälsar på på fredag och då kan det vara gott med lite glögg och adventsfika. Jag älskar att baka, även om det inte alltid blir så lyckat.

Vad brukar ni baka till julen? Nåt tips på gott godis kanske?


3 kommentarer:

Livet i byn sa...

Jag har bakata lussbullar i helgen, men det brukar inte räcka så länge. Sedan brukar jag alltid baka pepparkakor, regnbågskaka och nougatrutor samt Ökensand.

~Livet i byn

Tant Ulrika sa...

Åh vad gott med lussebullar =) Det är väl ungefär vad jag duger till att göra så här i jultider..förutom pepparkakor oxå då :)

Ha en bra dag!

Ulrika

dahlarna sa...

Vilka söta lussekatter! Sedan min arm pajade förra hösten har jag inte julbakat. En stor besvikelse, då det verkligen känns som insparken till julen. Egna pepparkakor & lussekatter är ju tusen gånger godare än de man köper! Att inte kunna baka nu igen känns oerhört deprimerande! Knäck finns dessutom inte att köpa! Varför finns det inte det???? Det är mitt favvojulgodis! Får du några lussekatter över - så kan du få min adress... ;-) ;-)...
KRAMISAR!
KRAMISAR!!!