onsdag 16 juli 2008

UllaredsfyndHär är några av inköpen från Ullared. En köksradio av billigt märke som funkar förvånansvärt bra. Med klocka och allt.

Och så blev det en början till det gröna i badrummet... En grön, härlig badrumsmatta. Större än den förra från ikea, och faktiskt mycket bättre i kvalitén. Billig var den också, 79kr. Gröna handdukar och badlakan med stjärnor. Innan jag kom hem med grejerna hade jag gjort upp en bild om att byta ut draperiet också, men insåg ganska snabbt när jag la ut mattan att det kanske faktiskt inte ens behövs. Grönt och lila är faktiskt en bra kombo i vårat badrum. Lekfullt och oväntat. Så jag kör som det är ett tag till så får vi se framöver.

Och så blev det ett par margrethe-skålar från Rosti. Mamma hade visst inte sett fel när hon sa att de fanns sådana där.

Andra fynd var ett påslakanset i grå-randigt tyg till vårat dubbeltäcke. Jag bara äääääälskar att vi har dubbeltäcke. Det var faktiskt Emils briljanta idé att skaffa det när vi flyttade.
Och så ett sött påslakanset med stjärnor till Sigrid. Sen blev det naturligtvis massa annat smått och gott som orsakade ett större gap i plånkan. Men det är det värt. Ett par timmars lycka inne på Ge-kås är guld värt!

7 kommentarer:

Livet i byn sa...

Oj vad fina fynd, det är inte bara jag som varit på shoppingresa. Visst är det kul att få en sådan där shoppingdag. Men sötast på dina bilder är utan tvekan Sigrid.

~Livet i byn

MARI sa...

Kul att du valde grön och bra du slapp byta draperi. Margretheskålarna var väl riktigt billig så antar jag, skulle vilja ha den lilla för jag har ingen så liten skål annars kör jag IKEA:s.

Radion var jättehäftig och bra när det är ok ljus fast det är billigt.

"Lillan" är för sockersöt!

Malin sa...

Kul med ullared:) Tack för svaret ang garderoberna:) Har dock hört att någon byggde egna lister de fäste ikeas rälsar på, så med lite snickrande så ska det nog gå bra:) Den radion har vi också i köket. Ett fynd var det. Dock så har displayen slocknat på vår, men vi har haft den ett bra tag nu o ljudet är inte så kasst så den är väl värd sina pengar. På ge-kås fyndar man alltid något! Kram

Mari sa...

Kul du gjort med din blogg!
Receptet passar utmärkt.

Var på Severins idag och de är exakt likadan som Mio:s och samma pris så när som på 5 kr/st. Riktigt goa att sitta på så jag slår nog till.

Sitter med Photoshop och blir snart lite smått galen.

Ha det så bra!

Sandra sa...

Ullared är alltid lika roligt. Vilka fynd du gjorde, radion var riktigt snygg. Kram

Sandra / Vit design sa...

Vilka härliga fynd, kram Sandra

lisa sa...

Jga älskar ullared, jag och mamma brukar åka dit och fynda. En mor dotter grej ;) Måste säga att de blir bättre och bättre! Fina saker du hittat!