söndag 13 juli 2008

badrummet..

Det var vääääldigt länges sedan man visade något från badrummet och det är väl dags nu kanske. Kakeldekoren som vi satte upp sitter där den ska och jag måste säga att jag är lika nöjd nu som den dagen den klistrades upp. Förut var det sådär "toalett-blått", vilket jag är ganska allergisk mot. Golvet på toaletten är fortfarande i den hemska blåa kulören, men just nu känns det verkligen inte som nån idé att sätta igång med nåt projekt eftersom vi bor i hyresrätt och kanske inte ens bor kvar här så länge till.

Funderar smått på att byta ut den lila accentfärgen, men till vad vet jag inte riktigt. Känns som att det mesta hos oss går i rosa, så kanske skulle det vara lite för mycket av det goda för Emil. Förslag någon?

6 kommentarer:

Tjohalia sa...

Vilken smart idé att använda kakeldekor. Vi har ljus turkost golv här hemma i badrummet *ryser*, fast det är inte så mycket att göra åt när vi bor i en studentlägenhet.

Jag tror absolut att lila fungerar, annars är turkost eller cerise alltid fint :) Hoppas du får en trevlig fortsättning på helgen, kram Sandra

Mari sa...

Fina kakeldekorer du använt.
Jag gillar ju lime så jag får väl slå ett slag för det.

Malin sa...

Hej hej! Gillar det lila till. Men om ni gärna vill byta så...grön kanske? Lime/olivgrön. Rött hade varit fräckt. :)

Ska bli kul att se vad ni väljer!

Kramis

dahlarna sa...

Jag är inne mycket på grönt nu. Himla fint. En färg som jag skulle vilja få in i något rum nu är GULT! Iallafall nu på sommarhalvåret. Sedan kan det vara mörkare färger senare i höst & vinter. Ha det bäst! KRAMIS!

mirkajohanna sa...

Och grönt ska det bli...:) Bilder kommer!

Malin sa...

Er kakeldekor är verkligen superfin. Jag förstår att du är nöjd! Grönt som accentfärg kanske??? Kram på dig!