tisdag 29 juli 2008

Hamnade på Ikea igen

Dagen har varit oerhört varm och jag har bara tagit det lugnt med Sigrid. Emil hade lovat att ta med sig matstolen till Sigrid efter jobbet men glömde naturligtvis den. Jag kände att vi bara var tvungna att ha den nu, så jag fick snabbt göra mig i ordning och sen följa med till IKEA för att köpa den, en dyna och brickan som ska sitta på. Och så blev det såklart annat som absolut inte skulle med egentligen...

Ribba-ramen skulle jag köpt för länge sedan. Sen fick Emil syn på Strandkastanjen(ni vet den med flätad stam som jag har i min header). Av nån konstig anledning hade han inte sett den förut(skumt, med tanke på att han jobbar typ på avdelningen jämte). Så den skulle såklart klämmas med i bilen. Men inte kunde jag sticka från IKEA utan att få en kruka till växten också, så en Kardemumma-kruka fick det bli, den största med små liggande ränder.

Japp, men ibland är dessa impulsköp väldigt lyckade. Förutom att vi bröt ett par kvistar och Sigrid rev sönder nåt blad, så gick den rätt bra in i kombin. Nu står den så fint i vardagsrummet jämte soffan. Tyckte väl att det fattades något där. Nu ska jag ägna resten av min tid till att sköta den omsorgsfullt, så den inte dör som allt annat hos oss.

Och Sigrid hälsar att kvällsgröten smakade smaskens i den nya matstolen!


5 kommentarer:

Mari sa...

Vilket läckert träd, vad Siri ska har roligt med det när hon börjar krypa. Måste vara perfekt men en gubben som jobbar på IKEA.....eller?

Ha en bra dag i värmen1

Kram!

Jennie sa...

Jag har med väldiga problem med att hålla växterna vid liv... ;-) Men den var väldigt fin!
/Jennie

Malin sa...

vad mysigt det blev med växten. Mer ombonat:) Ja man ska inte underskatta Coop:) Du får pysa dit och köpa några ljusstakar du också:P 25 kr/st. Kram

Livet i byn sa...

Urtjusigt med trädet!! Vi ska också en tur till IKEA snart, men vi har långt att köra.

Visst vore det väl toppen med en KitchenAid i varje färg, tänk en färg efter dagens humör ;0)

~Livet i byn

Ellas Inspiration sa...

Ja, IKEA kan man ju aldrig åka hem tomhänt från. Fina köp ni gjorde. Den stolen är verkligen super.

Kram Karin