söndag 27 juli 2008

Nästan som semester

Eftersom jag hela tiden är mammaledig känns det inte riktigt som att jag har nån semester. Den där sommarkänslan har liksom inte infunnit sig riktigt innan vi åkte ner till Gislaved i onsdags. Semesterkänslan kommer nog bara när Emil är ledig och vi kan åka iväg och bara ta det lugnt.

onsdagskvällen var vi ute i Yvonnes stuga. Grillning och en kväll på bryggan i väntan på att herrarna rott färdigt i båten ute på sjön. Riktigt härligt faktiskt. Min lilla älskling har blivit lite rundare på senaste tiden


Torsdagen spenderades i Halmstad/tylösand. Det blev en bit mat på Harrys och Kim trodde på fullaste allvar att jag var en snål smålänning som tog med mig eget kaffe på krogen när jag plockade fram termosen(som bara innehöll vatten till Sigrids mat). Man såg hur han höll på att skämmas ögonen ut sig innan han insåg att termosen bara innehöll lite vatten. Hahahah! Det blev ett dopp i havet och det var helt underbart i den värmen som var!


I fredags åkte pojkarna iväg till Varberg och jag och Sigrid var ute i stugan hos Yvonne igen. Vi lagade lite mat och satt och jäste i solstolarna hela dagen. Visserligen satt jag i skuggan så brun har jag inte hunnit bli.

Igår kom Emil hem på eftermiddagen och efter det åkte vi till min kusin och hälsade på. Nu är vi hemma igen och jag ska snart ta och bada Sigrid. Sen ska hon och jag ta en promenad upp till kiosken. Jag har tydligen ett paket som väntar där och jag misstänker att det är alla mina foton som jag framkallat.

2 kommentarer:

Josefin sa...

Jag var också i halmstad, tylösand samma dag som er. Och jag doppade min kropp bara. det va svin kallt. men skönt. Eller hur va det mycket folk?
kram

mirkajohanna sa...

Ja, det var ju helt fullt på stranden. Men SÅ kallt var det ju faktiskt inte. Helt underbart skönt när man väl varit i en stund :)

Kramkram