tisdag 17 mars 2009

Tisdag

Nämen titta vem som vågar visa sig i bloggen idag!


Vaknade till det mest underbara vädret i morse. Men nu verkar det mulna på litegrann typiskt nog. Jag som slängt på mig kläder(som visserligen kommer att bytas) och peppat upp mig för att gå ut en runda. Tänkte faktiskt att jag skulle in på Duka och kika lite och se om jag hittar något för rabatten som man fick med i Family Living.
Sen borde jag såklart kolla efter lite kläder till mig själv. Här går jag fortfarande i samma gamla trasor. En jacka hade inte varit fel även om jag tvättade min vita kappa i fredags. Det gick förvånansvärt bra att tvätta den även om det är meningen att den ska kemtvättas. Luktade inte alls hundbajs, Emelie..

Barnen sover och jag sörplar på min tredje kopp kaffe. När jag kollade mig i spegeln innan kändes det som att jag åldrats några år på ett par veckor nu bara. Kanske är det så, eftersom jag dessutom insåg att hudkrämen som Alexandra erbjöd mig att köpa och lämnade prov på tydligen var en anti-age produkt. Jag borde dessutom ändra min ålder i presentationen till höger. Att jag skulle vara 22 år gammal är enbart önsketänkande.

Nehe, nu ska det plockas undan lite. Ni skulle bara veta hur det kan se ut här hemma hos oss ibland. Om sanningen ska fram i bloggen nu, så ligger det faktiskt ett par strumpor på vardagsrumsbordet. Användna. Önskar att jag kunde skylla på någon annan för det men det är faktiskt mina egna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hej din snygga 2 barnsmamma,,,
du ser ju så pigg o snygg ut som vanligt, här är det tio resor värre me mig, *asg*
hoppas att du har haft en bra helg, jaha snart så flyttar ni!! vi måste ju ta o ses snart, se om ja kan ta med mig freja o komma o hälsa på innan kent g
börjar o jobba igen, för sen kommer ja inte att åka så mycket när ja måste kånka med mig lille man me,men vi får höras.
kramar. från den gammal kussen.. hehehehe,,

Anonym sa...

Kul med lite nya bilder....visst var det härligt väder på morgonen men vad det vände snabbt, blev snopen när jag klev ut genom dörren och höll på att frysa ihjäl, vad det blåste, jäkla Vättern.

Kom igen nu!! Inte ska du använda såna krämer unga dam...
Vissa dagar känner man sej mindre häftig, köp du lite nya kläder det piggar upp. Finns mycket fint nu i butikerna.

Har gjort utmaningen!

Kram och ha en bra kväll!!

Ingrid sa...

Va, ligger det strumpor hos er med på vardagsrumsbordet. Det gör det hos oss med och ibland ännu värre saker...bordet är lågt och hundarna bär saker i munnen som de sedan fint lämnar på bordet.

Tack för uttalet, ska prova dem med tomatsoppa till helgen.

~Livet i byn

Emma sa...

Hallåj gummsan! Tycker du ser hur fräsh ut som helst!=) Du...sovgungan du vann är verkligen så fin, ser så mysigt ut att man själv skulle vilja krypa ner där!?;) Ha det bra, kramar emmsan

Anonym sa...

Var fröken lite trötter igår kväll?? Ska ev upp en snabbis på A6 idag och byta en jeansväst jag köpt som var sne och vin....var på Vero Moda häromdagen, de har mycket snyggt nu, men har handlat klart vårkläder nu...fick med en blå och svart jeanskjol från Lindex så nu blir det att inte köpa mer. Nja ett par capribyxor från Vero hängde ju oxå, med resår nertill

Snart bär det iväg till 10hult då...packar och står i antar jag.

Trist att inte kunna gå på stan för det är rätt mysigt...a6 är ju smidigare med barnvagn och så.

Ha en bra dag o kram!