onsdag 25 mars 2009

Packar i det soliga vädret

Hittar ingen passande bild till dagens inlägg så det får bli Emil som klämmer chokladsås. By the way, köp inte icas chokladsås för den kommer typ inte ut ur flaskan.


Nu är vi ganska bra igång med packningen här hemma. Emil har nog varit mest duktig för han har monterat isär expedithyllan och skruvat ner lackhyllan från väggen. Typ sjuhundranitton hål efter den.
Vi ska sälja våran säng imorgon också. Det sticker i mina ögon när jag ser den nu förtiden. Aj dont lajk ek. Så vi köper nya madrasser bara så väntar vi tills det dyker upp en säng vi gillar. Kanske kommer någon att vara så flitig och fixa en alldeles egen gavel. (Detta är menat som en uppmaning till min sambo)

Sen kommer vi inte att ha internet direkt efter flytten. Får vänta till den 3:e april och tills dess har jag väl hunnit odla skägg och blivit galen. Tur att vi har en Sigrid som precis lärt sig gå ordentligt och en Viola som äter dygnet runt. Då kan jag och Emil spela alfapet mellan varven för nån tv kommer vi heller inte att ha. Det här med earth hour kommer nog att besannas rejält hos oss. Hade vi haft möjlighet till tv så hade jag nog varit syndaren själv och valt att se Robinson före det här miljöprojektet. För dig som missat vad Earth hour är, så innebär det att man ska sitta och trycka i mörkret under en timma på lördag kväll. Gärna med ett svart mellanmjölkspaket i högsta hugg.

Nähä, jag tänkte faktiskt mest rapportera att jag lever. Vi får väl se om de hinner bli nåt inlägg innan flytten och 3:e april. Den som behöver lampor är välkommen att kontakta mig för avhämtning. Eller den som behöver ett skitfult köksbord i glas. Eller nån som vill göra inbrott i våran källare igen så vi slipper ta hand om röran där nere själva. Sen står det nog en herrcykel här utanför nånstans. Den är blå. Den får man också sno om man råkar ha vägarna förbi. Slut på utannonseringen.

8 kommentarer:

Husbysjutolfts sa...

Haha..ja det var ju oxå ett sätt att slippa flytta tråkiga saker.

Kul tycker jag.

Mari sa...

Antar att det bär iväg till helgen nu då? Så spännande.
Hoppas ni har tur så att de glömmer trädgårdmöblerna men det är väl ingen risk.
Ang chokladsåsen så värm den i micron en lite stund sen rinner den bra.....
Hemska tanke att inte ha internet på så länge, man är ju beroende inte bara av att blogga utan allt annat man kan hitta och leta efter där.

Ha det så gott och hoppas jag slipper se dej i skägg!

Kram!

Mari sa...

Hit ska du gå när du inte har annat att göra när du flyttat.
http://www.butiken.biz/butiken/V%C3%A4lkommen.html

Karin sa...

Skriker hon bara på kvällarna?

tinaminastina sa...

Vad kul att höra att rengöringsmedlet är bra...längtar till jag kan hämta ut mitt paket!Kul också med flytt,då har ni att pyssla med nu då.

Kram / tina

emmsan sa...

Roligt att flytta men man kunde ju slippa allt slit som medföljer!? Ikväll ska jag släcka lamporna men jag kommer nog fuska och titta på Robinsson=) Ha nu en skön Lördag, kramar emmsan

Lisas inredningsblogg sa...

Hoppas att flytten går bra för er! Det låter som att ni har fullt upp! Och huuuu geda mig en mirka utan internet:) Du får låna någons dongel..haha! KRAM på dig

dahlarna sa...

Oj så det närmar sig med flytten! Eller har stora lasset redan gått? Spännande! Hoppas att det går superduperbra med allt! Vad kul att få köpa lite nya möbler. Det förgyller alltid lite extra - även om plånboken inte blir så glad... TA HAND OM ER & LYCKA TILL med att komma igång i nya lägenheten! KRAMISAR!