söndag 15 mars 2009

Utmaning: mitt liv ur tre olika vinklar

Jag fick en utmaning av söta Lisa. Den här gången är det Mitt liv ur tre olika vinklar. Mitt liv är inte så intressant, så man kan inte vinkla det på så många vis. Men jag hänger på ändå för skojs skull ;)

Så här går det till: Utmaningen följer att bloggaren väljer ut en valfri plats i sitt hem och fotografera åt tre olika håll. Lägger ut bilderna med en liten beskrivning på sin blogg och skickar sedan vidare utmaningen till sex olika bloggar. Länka till dessa bloggar och bloggen du fått utmaningen från.


Äta bör man annars dör man. Jag spenderar kanske ovanligt mycket tid vid kylen här hemma, så mina vinklar kommer från köksbänken helt enkelt. Emil önskar nog att jag hade vinklat från spisen, men så bra hemmafru är jag ännu inte. Jag är alltså en sådan person som i ren rastlöshet ställer mig och glor i kylen. Sisådär var femte minut när jag har riktigt tråkigt.
På kylen sitter faktiskt ett par bannlysta magneter som håller upp första fotografierna på Viola och ett tidningsurklipp med Sigrid, då hon fyllde 1 år. Klockan på micron stämmer absolut inte och det kan jag störa mig på ungefär lika många gånger som jag sticker in huvudet i kylskåpet.

Vrider man huvudet till vänster får man en ganska trist vy över köket som börjat flyttstädas. Gardinerna rök ner när Emelie var här. Jag tyckte mig minnas att hennes fönster säkert hade samma mått så jag gav henne helt enkelt kappan som hängde uppe. den runda cirkeln på väggen är dessvärre hushållets enda klocka, och jag som är så gott som blind nu för tiden ser absolut inte vad klockan är. Ingen bra ge-kås-kvalitet på den helt enkelt.
Den ena datorn står tillfälligt på köksbordet och det är där jag har hamnat nu när jag kokat mig en kopp kaffe.
Sista bilden är på babellfatet snett framför mig. Där det ligger ett äpple och ett päron. Den som är observant har redan sett att det ligger en svart plutt under fatet och det är faktiskt Alexandras knapp från skjortan hon hade på sig igår. Hon tappade den, Sigrid hittade den och ja... sen hamnade den där helt enkelt. Jag funderar på att återlämna den senare idag då jag ska möta upp henne på bomässan. Men bara kanske. För antagligen glömmer jag den.

Utmaningen går vidare till: Mari, Rosadagar, Inredning och pyssel, Jennys hus, Mrs. B & co
och den sista personen får bli den som känner sig manad!

4 kommentarer:

Lisas inredningsblogg sa...

Så tjusigt :D Såna bilder får man lov att ha på kylskåpet!! Gillar babel fatet, rosa, snyggt!!!
Ha en trevlig dag :D KRAM

Mari sa...

Klart jag antar utmaningen...ska se om jag hinner idag..

Kram och ha en bra dag!!

Mrs. b sa...

Jag har fått denna utmaning av dahlarna också - ska anta den så fort jag bara hinner, så den kommer så småningom! :-)

Mrs. b sa...

Ja, nu har jag till slut hunnit gjort utmaningen!

Din utmaning var rolig läsning :-)