onsdag 11 mars 2009

Fint från Kappahl

I fredags gjorde jag ett helhjärtat försök att hitta nya kläder till mig själv. Några timmar i stans köpcentrum gav resultatet : Hårsnoddar till Sigrid.

Jag KAN inte handla till mig själv. Jag vet inte hur man gör. Jag vet inte vad man ska ha på sig. Jag vet definitivt inte vad det är för jacka som gäller i vår. Nu har jag varit gravid så gott som två år i sträck och den tiden har ju för det mesta bestått av nödlösningar till kläder. Inget som varit särskilt genomtänkt egentligen och det är ju lite synd.

Men jag är rätt bra på att hitta fina kläder till barnen. Skoj är det också. Det här är mina favvosar från Kappahl just nu!

Klicka gärna på bilden
kollage med bilder från www.kappahl.com

5 kommentarer:

M!@ sa...

Man behöver inte ha varit gravid för att inte veta vad som gäller =) Du är inte heller ensam om att INTE kunna handla till sig själv, tror det är en "sjukdom" vi mammor har fått efter att man blivit just mamma =)

Heléne sa...

Hjärtklänningen var ju super söt... måste spana in den imorgon!

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Vilka söta kläder! Har läst ikapp lite inlägg här inne nu. Usch så läskigt att du fick åka till akuten, men vilken tur att bcv-sköterskan var så snäll och att allt gick bra ändå! Tycker du gör rätt i att anmäla det, för det kan kanske hjälpa andra. Ha det bra! Kram

Lisas inredningsblogg sa...

Så mycket fint till barnen! Nej du jag har heller ingen aning vilken jacka som gäller i vår.. när du kollat upp dilemmat kan du kanske tell me?!?
Duuuu jag fick en utmaning på min blogg och nu har jag sänt vidare den till dig! Förresten guu så härlig sovgungan såg ut, kanske skulle haft en sån själv :D KRAM på dig!!

Lisa sa...

Söt hon är den lilla, snygga barnvagns grejer med :)

Köp smurfan tischan! Klart super gullig :)