tisdag 3 mars 2009

Happy birthday to meeeee!!!


Så, då var man en siffra äldre i protokollet. Jag var förtvivlad på min 20 årsdag. Nästan lika illa när jag fyllde 21. Förra året en sliten nyförlöst mamma och nu i år har jag nästan gått in i en förnekelse av den här dagen. Nästan. Inte så illa så att jag glömmer att nämna det på bloggen.
Men det var ju inte så att jag låg och väntade på paket när jag vaknade på morgonen. Fast Emil han kom in med frukost till mig och ett stort paket som jag under ett par dagar undrat vad den innehöll. Det var en sån där pilatesboll!!! Han hade lagt på minnet att jag under förlossningen sa att jag ville ha en när jag under värkarbetet satt och flåsade på en sådan.
Så glad jag blev för den, även om jag höll minen ganska stabil vid den tidpunkten av dagen. Viola har nämligen varit den första att ge mig en present idag. Närmre bestämt klockan 05.24 då hon gav mig en jättekräkning på axeln och på min sida av sängen. Innan dess hade hon hållt mig vaken några timmar också. Typ grattis.

Dagen har varit lugn annars. Emil har börjat packa lite inför flytten. En hel del prylar kommer nog att önska sig en ny ägare eller hamna på tippen.

Vid tre var det fika. Emil hämtade min favorit, prinsessbakelse på kondiset här uppe. Själv åt han glass med chokladsås. Tråkmåns.
Hade gärna visat den där bollen i bättre skepnad. Emil menar nämligen att hans lungor inte har kapaciteten att blåsa upp en sån här(jag som trodde att han kunde utföra mirakel), så jag får vänta tills en pump införskaffats.

8 kommentarer:

mamma till 2 busfrön o lilla Freja.. sa...

hej gumman, o grattis ännu en gång på dig. *ler*
hoppas att dagen har varit bra!!
spyor de låter ju som här. Freja lyckades o spy ner sin bilstol. hehe så då va de bara o tvätta o se gla ut,. så idag kunde vi inte kasta oss i bilen o fara heller. *s*
vi ses på lördag..
kramar från oss här..

Mari sa...

Grattis på födelsedagen!!!

En sån där boll vore nog inte fel att ha....fast den ska ju användas oxå....har en så där trampsak jag räddade när grannen skulle slänga den och den tar massor av plats i garderoben.
Härlig present du fick av Viola, lär väl inte vara den sista heller...

Kram!

Heléne sa...

Ett STORT GRATTIS till dig!!
Kram

dahlarna sa...

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA!!! STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Hoppas att du har haft en skön dag & prinsessbakelsen ser gudomligt god ut! KRAMAR!!

Inspirera Mera sa...

Stort grattis på födelsedagen! Kram Sandra

mrs Pitepalt sa...

Grattis på födelsedagen!

Jag skaffade mig en sån där boll under graviditeten och nu ligger den uppblåst och ger mig dåligt samvete över att jag inte tränar på den. Men du kanske lyckas bättre än mig!

Ha en trevlig dag!

Heidi sa...

Stort Grattis på födelsedagen :) Hoppas du får en bra dag. krama

Mrs. b sa...

Grattis i efterskott!
Hoppas resten av dagen blev bra!