fredag 13 mars 2009

Nu börjar det bli lite sent..


Snart är den här fredagen slut. Ingen otur har jag haft *pepparpeppar*... det är ju en halvtimma kvar av denna afton.
Har haft en riktigt trevlig dag här hemma. Kim och tant Emelie kom på besök igår och sov över tills idag. Så igår tittade vi på Patrik 1,5 och åt ostbågar i mängder. Idag lagade Kim god mat(tacktack!). Man känner sig riktigt bortskämd när man själv slipper stå vid spisen. Emil har shoppat nya dammsugarpåsar och jag har badat båda barnen. Lagom roligt att veta va?!?!
Ikväll har jag bakat en chokladkaka till morgondagen, tänkte nämligen bjuda hem Alex och låta henne gå upp några gram i vikt i samband med kaffet. Sen har vi kollat på halva Australia, tills vi tröttnade och satte oss vid varsin dator. Kidsen sover gott för tillfället, men yngsta damen lär väl vakna för ett mål mat sedan. Hon har dessutom börjat agera fotomodell på nätet nu.

[Jajjemen, titta här!]


Så nu är alla nöjda och glada. Imorgon jobbar Emil, kommer hem lagom tills att chokladkakan är slut och räkmackan är serverad till en kväll fylld av schlagerspänning.

Puss o gonatt!

2 kommentarer:

Mari sa...

Redan fotomodell, hmm, vad ska det bli av denna lilla damen,

Härlig dag du haft..mysigt med lite besök.

Det är jag och Emil och några till som håller igång Sverige i dag då med att jobba. Halvseg så där lagom känner jag mej men blir väl bra bara man kommer igång.

Så bra att Emil köpt dammsugarpåsar....då kan han ju ta ett varv med den oxå då för det ingår väl?

Ha en mysig helg! Kram!

Heléne sa...

Å så söt hon är! Sängkläderna är super fina dom me!
Kram