lördag 11 oktober 2008

Flaska med glitter i.






Häromkvällen fyllde jag en tom plastflaska med kokt och svalnat vatten. I det hällde jag glitter och paljetter i olika färger. Limmade igen korken med superlim och vips hade Sigrid fått en ny grej att titta på! Ett litet tips på enkelt hemmapyssel som kan roa en liten.

Idag har vi varit ute och gått till loppisen och sedan åkte vi och handlade grejer till fruktsalladen som vi ska äta ikväll. Sigrid får äta bananskivor själv, för jag vågar inte lägga det i salladen, när Emil inte är så förtjust i det.
Bäddade precis rent i sängen här hemma och nu återstår bara en lugn kväll framför tvn. Kanske kommer Emil vilja spela ett parti schack, eftersom han häromdagen hämtade upp det från källaren. Han har fått för sig att jag ska lära mig det nu och det är väl på tiden. Ganska kul faktiskt.

Hoppas ni har en mysig lördag allihopa!



6 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland kan de enklaste leksakerna vara se roligaste.

Fyndade du nåt på loppisen då?


Kram!

Ina sa...

gullig idé =0)

Emma sa...

Ja tänk vad man kan göra mycket roligt och fint av en flaska som man ändå kanske hade slängt!?=) Ser ut som om hon gillar glittret?? Ha det bra, kram emmsan

Anonym sa...

Vilken kul & mysig lite idé till Sigrid!

Svar: Vaniljkrämen är vanlig Marsankräm. Man gör den lite tjockare än när man gör vaniljsås. 2 dl mjölk & 5 msk Marsanpulver. Det räcker alldeles lagom till en tårta i en 2-litersform!

Hoppas vi får se din tårta här på bloggen sedan! Alltid kul med lite ny inspiration! :-)

KRAMISAR!

Anonym sa...

Vilken smart tips!
Kram Sandra

Anonym sa...

Söt tös :) Själv så har vi en son på snart 7månader, och han fick med sig en sån flaska igår, med glitter och paljetter. Sååå roligt har han med den :)) Oftast är de lättaste & billigaste leksakerna roligast! Ha det så bra, mvh Malin.