onsdag 1 oktober 2008

marimekkoKollage med bilder från Förr


Dessa muggar från marimekko är så himlans fina så jag funderar skarpt på om man skulle samla på sig ett gäng sådana också. Svarta och vita skulle de vara allihop, men det finns ju sådana med färg också.
Den första heter kirsikka, den andra kullervo och den tredje heter moments.

Hur skulle du göra? Skulle du köpa flera av samma sort eller blanda lite hur som helst? och vilken är din favorit av dessa?

7 kommentarer:

Mari sa...

Var på Tyghuset i Taberg igår och gick och drömde......såg då muggarna Moments de är jättefina.
Hade jag inte Filippa så hade jag nog kört på dem.

Ha en bra dag!

Dafe sa...

Åh, ja de var jättefina! Jag skulle köpt olika i så fall, många av samma känns inte så kul. Men tyvärr gillar jag inte att dricka ur muggar utan öron, de blir så varma att hålla i.

Karin sa...

Kanske blanda.

Nu ligger receptet på min blogg!

jennys hus sa...

Min favorit är moments och själv hade jag bara samlat på dom. Men snygga är de andra också lixom allt från marimekko:-) Kram/jenny

m a r i a k o d e n sa...

Gillar att blanda...fast när det gällde dom där muggarna så var Moments utan tvekan bäst å snyggast....de andra såg lite Dollarstoreaktiga ut....(sorry ;)
Satsa på Moments!

Men alltså...så du tänkte på låten av Björn R. Kanske du innerst inne är lite sugen på en liten Geeeeeeet.....som ska heta Raaalf.....=)

haha...ha det bäst!!
Ps. å jag säger samma som ovanför, jag har filippa k i olika mönster...fast bara de gråsvarta....

emmsan sa...

Ja Förr har väldigt mycket fint, kanske ska ta en bloggträff och åka dit nån gång, vi som bor häromkring!?=) Älskar moments....

Svar: Japp Tidaholm bor jag i, har även pluggat förskollärare i Jönköping!!! Ha det bra, kram emmsan

Lisas inredningsblogg sa...

Åh vad fina! Jag hade nog blandat faktiskt! Hade nog haft stort span på dessa om jag inte hade haft ett gäng med Filippa i skåpet. Ha en trevlig torsdag!!