onsdag 8 oktober 2008

Tänder och bananskivor
NU har den första tanden börjat växa fram i munnen på min lilla tös. Igår var hon lite knasig i magen och det fick mig att undra om det kunde vara så att gadden var på väg. Jojjomen, nåt vasst är det i munnen! Men det är inte på tal om att man skulle få titta på det lilla underverket.

Just i skrivande stund sitter hon nån meter ifrån mig och höjer upp sin tallrik till skyarna. Tallriken innehöll bananskivor, som jag börjat ge henne. Nu verkar det som att de flesta skivorna tillbringar sin tid på golvet. Jag kom på det där med bananskivor häromdagen faktiskt. Rätt bra att ge henne så att hon blir sysselsatt en stund och så får hon öva på att stoppa bitar i munnen. Med banan är riskerna för kvävning inte så stora då de smälter och slinker ner i magen rätt snabbt. Sen kan jag tycka att det är trevligt att hon sitter med vid matbordet när jag själv äter, så jag brukar försöka ge henne nåt litet att knapra på. Majsbågar och rån har det varit hittills.

I förmiddags kom min kära kusin på besök med vaniljbullar och chokladbollar. Med henne kan man fika med kaloribomber utan dåligt samvete, då båda är gravida. Hon ligger visserligen 5 dagar före mig i beräkningen men vi får väl se vem som kläcker ägget först:)
Hon var även vänlig nog att dra lite slingor i håret på mig. Så nu är jag ett riktigt ljushuvud. Skulle väl blända vilken stackare som helst om jag gick ut.

Hoppas ni har en härlig dag allihopa och tack för alla fina kommentarer om mina smycken!

1 kommentar:

sisko sa...

Voi tuota ihanaa lasta,siellä se vaan keinuu ja unikko tutti on tiukasti suussa.
Mukavia syyspäiviä
terv.sisko&kalevi