fredag 24 oktober 2008

Slutpausat

Så var det fredag igen. Sigrid har varit sjuk/förkyld/konstig hela veckan och jag själv har känt mig riktigt dåsig faktiskt. Huvudvärk så det sjunger om det.

Dagen började med att telefonen ringde och det var sköterskan på BVC som undrade var vi höll hus. Givetvis hade jag glömt att Sigrid hade tid hos ögonläkaren. Så vi rusade dit allihopa och inte kunde läkaren hitta nåt fel på hennes ögon. Väl det.

Igår var det Emils födelsedag. Jag dukade upp en ordentlig frukost med band runt glasen, ala Designtjejen. Jag skrev även några lappar som hon tipsar om. Och det var ju uppskattat!
På tallriken låg även Emils present inslagen. Innehållande en parfym. Samma gamla vanliga. Ett säkert kort alltså.
På eftermiddagen lagade jag middag. Förrätten bestod av pepparrotscheesecake med kallrökt lax och huvudmålet var Lax i balsamsås med smörstekta päron. Helt nya recept för våran del och helt godkända i smakbetyg!

Har nyligen lyckats tysta ner Sigrid en stund. Hon gapar ju som en galning här nu när hon är sjuk. Det är dessutom hennes 8 månadersdag så egentligen borde man ju knäppa ett kort, men jag ska vänta in ett tillfälle då snoret inte bubblar ur näsan på tösen. Så nu när det varit lugnt en stund, har jag slagit in Emils systers födelsedagspresent. Bild på den kommer när hon fått den. Hon läser ju bloggen och då är det inte så bra att avslöja det här.

Över till nåt helt annat:Fick hem reklam från unicef. Däribland en katalog med fina grejer man kan köpa i deras webshop. Måste säga att det var tur att jag tog mig tiden att ögna igenom den för där fanns ju en hel del fina saker. Därför vill jag tipsa om deras julkort. Själv vet jag faktiskt inte hur jag gör med julkorten i år. Kanske egna, kanske en beställning från unicef.

Pengarna för de fina korten går ju även till en god sak.

Dessutom fanns det en hel del potetiella julklappar till barn.
Bilder från unicef.se

Så ta nu en omväg förbi den här sidan. Kanske hittar du något som faller dig i smaken och då kan det även gynna utsatta barn i världen.

Jag lovar att besöka er andra bloggare och kommentera så fort tiden finns! Hoppas ni har det bra!

4 kommentarer:

Faster Josefin sa...

men vad jag blev nyfiken nu var det är för något jag ska få!
vi ses imorgon! kram

evalinda sa...

Å vad gott det lät, du vill inte dela med dig av recepten?? =))

evalinda sa...

Å vad gott det lät, du vill inte dela med dig av recepten? =)))

Mari sa...

Välkommen tillbax!!!!

Krya på Er och ha en bra helg!!

Har lite bråttom för jag ska snart iväg och jobba!!

Kram!