tisdag 28 oktober 2008

Presenten och helgen

Sådär, då rusade helgen förbi och nu är det redan tisdag. Blev visst inga fler inlägg efter fredagen, men ibland har man ju inte tid helt enkelt.

I lördags hade vi middag för Emil och Josefin(hans syster) här hemma hos oss. Firade båda födelsedagarna på en och samma gång. Det var poppis att svärmor var här och lagade maten, för på nåt konstigt vis är hennes kokta potatis mycket bättre än min.

Josefin fick sin present som jag lovade att lägga upp bild på :
En korg från koziol, ett par skor från Finland, en godisstrut, ett par tidningar och så ett kort såklart. Presenten var uppskattad tror jag.

I söndags for vi till Gislaved. Åt middag hos min mamma och jag hälsade på min goda vän Elin på kvällen. Hos visade tapetprover från eco. Helt underbara! Hade jag tapetserat med dem hade jag inte kunnat låta bli att stå och klappa väggarna här hemma.

Igår var jag hos på ett litet möte hos polisen. Skulle lämna vittnesuppgift på en person, men eftersom den aktuella händelsen var i början av juni, hade jag lite svårt att minnas personens utseende till 100%. Polisen försäkrade i alla fall att detta var en riktig buse vi stött på så åker han inte dit för det ena, så kommer han i varje fall straffas för nåt annat.

Efter polisen åkte vi till Ullared. Jag och Emil lämnade Sigrid hemma hos mormor. Och väl var väl det, för det var nog den mest kaotiska dagen i år att åka dit. Inte en enda parkering. Knappt nån kundvagn och en timme i kö in. Så den som gillar att sniffa svettlukt från okända människor hade god anledning att åka dit igår.
Jag hittade en jacka, som rymmer plats för växande mage. Även en rutig tunika och massa småplock. Blev väl lite tomteverkstad också. Inte så mycket på inredningsfronten, då Emil blev less ganska fort där inne. Typiskt män. Han hade betydligt roligare när han fick äta Angus på Burger King.

3 kommentarer:

emmsan sa...

Vilken underbar presentpåse, förstår att den var uppskattad=) Inte roligt i Ullared när det är så mycket folk, men hoppas du hade en bra dag trots all svettlukt!?;) Ha det bra, kram emmsan

Josefin sa...

Självklart tyckte jag om presenten! tack ännu en gång! :) jag tror nog din potatis är lika god som mammas.

Mari sa...

Vilken söt korg du fixade, fick ju en likadan fast mini när jag fyllde år. Kul att göra presenter med lite allt möjligt i.
Tror verkligen den blev uppskattad attans vore annars.....

Förstår att det är galet i Ullared nu, julhandlen har ju dragit igång och dit vill dottern ha med mej....nja vi får se hur det blir med den saken.

Jag struntar i det där med karl en bra kvinna reder sej själv heter det ju.....fast lite lyft och bärhjälp ibland skulle va bra.

Kram och ha en goer dag!