onsdag 15 oktober 2008

Alla talar om...

...KitchenAid. Ni vet den där superduperläckra köksmaskinen som med sin design kan lura av dig alla sparpengar. Själv skulle jag nästan kunna offra allt mitt smink för att låta den där manicken glänsa före mig på köksbänken. Men i ärlighetens namn? Vad skulle jag använda den till?? Jag bakar inte bröd så ofta...
Men visst, skulle maskinen infinna sig här i våran simpla hyres trea så skulle jag nog sätta igång med brödbaket också. För jag skulle ju definitivt inte ha råd att köpa vanligt hederligt affärsbröd om jag slängde ut pengar på en sådan.

Däremot är den här KitchenAid mixern väldigt användbar för våran del. Den kostar mindre än den där första maskinen, den är snygg och ja, lyxig. Precis vad en kvinna behöver i köket. Tänk att få mixa sin smoothie på morgonen i en sådan. Emil skulle aldrig lämna mig. NÅGONSIN.
Kostar bara nästan 3000 spänn på inreda.com

Om tomten undrar så har jag varit väldigt snäll i år.


____________________________________________________________

Och så över till något annat. Av ren nyfikenhet sms:ade jag en sån där fråga till 118100. De vet ju tydligen allt på det där stället.

Vem är Mirka Kantola?

Och jädrans, det visste nästan vem jag var!!!!

Svaret löd: 118100 tror att Mirka Kantola är en glad och söt tjej i sina bästa år som tycker om solsken, hästföl och färska frukter.

Hästföl? Nej tack. Inte ens på mackan. Men solsken gillar jag. Och färska frukter. Inte ruttna. Alltså arbetar det extremt duktiga människor på 118100. Jag är mycket imponerad!

..för det här svaret skulle ju inte kunna stämma in på någon annan. Dessutom visste de att jag var en tjej. Det är inte alla som vet när de hör mitt namn.

4 kommentarer:

Mari sa...

Den är verklige superläcker men vart skulle jag ha den och när skulle den användas. Den är ju för snygg för att ha i ett skåp och bänkar är det inte gott om här hemma. Värsta lilla köket.

Tomten kommer ju snart vem vet....

Kram och ha en bra dag!

Monica sa...

Jasså, jag trodde 118188 hade koll. Svaret är ju: "vår favvobloggare för evigt" ; )
Ha det gott!

Emelie sa...

Vad kul att det passade! Var svårt att veta vilken strl man skulle ta efter ett par öl där med. ;) haha.

jovars. det funkar för mig. Hur ska man må egentligen? Jag mår nästan kalas ena stunden och andra stunden inte kalas någonstans eller hur man ska säga. =P

Har du msn kanske? =) Kram

Josefin sa...

På lördag ska jag säga dig en jätte läskig sak!
Kram! vi ses