onsdag 29 oktober 2008

Ett vågat inlägg..

Nu gör jag det igen. Jag visar mig nästan i bloggen. Så ni som inte vill se mig kan blunda och klicka ut sig härifrån genast. Ni som vill titta vidare kommer att få se en bild med den nya rutiga tunikan från Ullared. Mamma tyckte inte att jag skulle ha bältet till, men själv tycker jag att det saknades ett bälte. Utan det är tunikan ett tält. Så idag kör jag med ett bälte jagt hittade långt in i garderobern. Och nej, det ska inte bli en modeblogg det här. Ville bara visa halva mig med ny klädsel och gravidmage.

Magen mår ganska bra för övrigt faktiskt. Graviditeten fortgår som det ska. Moderkakan i framvägg hindrar inte bebisen att ha disco där inne. Jag känner nästan mer sparkar nu än vad jag gjorde med Sigrid.Vilket resulterar i ofrivilligt illamående ibland. Typ som att bebisen kittlar med tårna på nån kräkreflex i halsen. Ryggen mår bättre än förra gången, men jag börjar känna av det onda mer nu. Hoppas bara inte att det blir som förra året. Då var det många svåra nätter.

Jag har nyligen lagat lite mat till Sigrid också. Det fick bli kycklinggryta med ris. Jag kokade bara kycklingfilé skuret i bitar tillsammans med lökringar, en morot i skivor, en delad vitlöksklyfta och curry. I slutet tog jag grytan från plattan och hällde av lite överflödigt vatten och hade i en klick creme fraische och nån matsked tomatpuré. Sedan rev jag i lite rött äpple också. Mixade allt detta tillsammans med ris och hade i lite peppar. Perfekt att frysa in i barnmatsburkar eller muffinsplåtar.

3 kommentarer:

dahlarna sa...

Vilken fin tunika & vacker gravidmage!!! Den börjar bli stor nu! Så spännande! Hoppas att ni får en mysig kväll!
KRAMISAR!!

MARI sa...

Nästa gång om det blir fler får du planera bättre så du kan dricka glögg fast det finns ju alkoholfri fast kanske inte i den smaken.

Jättefin tunika och bälte kan du gott väl ha än så länge iaf....snyggt med det till.

Bara att susa in på Village och köpa siffrorna.......fast lite trångt på A6 denna vecka fast det är bara att vässa armbågarna!


Kram och ha det så gott!!

Lisa sa...

Va fin du är! Tycker det va fint med bältet :) Blir det inte tungt med en bebbe?